• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Dublă aniversare de Ziua Femeii: La sol și la înălțime, alături de Carrefour România și Wizz Air

  Angelica Lefter -

  Carrefour în parteneriat cu Wizz Air au celebrat săptămâna dedicată femeilor cu o dublă surpriză: prima degustare de brânzeturi românești la înălțime și un pairing inedit cu vin românesc la sol, după aterizare. Toți pasagerii care au călătorit pe 6 martie pe ruta București – Bologna și retur au degustat în zbor o selecție deosebită de brânzeturi românești de specialitate din programul Poftim Brânza Românească, iar la aterizarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București le-a fost oferit un vin atent selecționat din programul Deschidem Vinul Românesc.

  Carrefour continuă promovarea produselor românești cu ocazia unor aniversări speciale, de data aceasta pentru cel mai nou program al său, Poftim Brânza Românească. După ce în 2023, de 1 Decembrie a deschis vinul românesc într-un zbor Treviso/Veneția – București cu o degustare dedicată celor aflați în călătorie de Ziua Națională, în 2024 tradiția a continuat, de data aceasta în săptămâna în care celebrăm femeile.

  Citiți și: Carrefour, parteneriat cu Tazz pentru cumpărături rapide: 39 de hipermarketuri listate în aplicație

  Dublă aniversare, la sol și la înălțime, alături de Carrefour România și Wizz Air

  Degustare de brânzeturi maturate românești, la înălțime

  Pasagerii aflați în zborul Wizz Air au fost surprinși cu o degustare de brânzeturi maturate românești, în pairing cu trufe de ciocolată, iar la aterizarea în București le-au fost oferite două vinuri românești special alese din programul Deschidem Vinul Românesc.

  ”Suntem mândri că am reușit să ducem la înălțime și cel mai nou program al nostru, de susținere și promovare a brânzeturilor românești, Poftim Brânza Românească. După ce anul trecut am deschis vinul românesc de 1 Decembrie, tot la înălțime, în zbor, am ales și de data aceasta o sărbătoare importantă, săptămâna în care celebrăm doamnele din viața noastră. Suntem bucuroși că le-am putut oferi pasagerilor un moment inedit, o degustare de produse autentice și rafinate. Pentru noi este încă o dovadă că suntem întotdeauna alături de producătorii locali prin programele noastre și ne dorim să promovăm în continuare produsele românești cu fiecare ocazie”, a declarat Narcis Horhoianu, Chief Marketing Officer & E-Commerce Director Carrefour România.

  Pasagerii au putut să guste cele mai ales vinuri grație programului Deschidem Vinul Românesc

  Gazde ale degustării și cele care i-au introdus pe pasageri în universul brânzeturilor maturate românești și al vinurilor au fost Marinela Ardelean, expert internațional în vinuri și ambasador al programului Deschidem Vinul Românesc și Alina Donici, proprietar al fabricii Artesana Tecuci și ambasador al brânzeturilor românești.

  ”Este pentru a doua oară când Deschidem Vinul Românesc în parteneriat cu Wizz Air, de data aceasta în cinstea tuturor femeilor, în săptămâna dedicată lor. Acum am ales o combinație surprinzătoare de gusturi, cu brânzeturile remarcabile din cel mai nou program Carrefour România, Poftim Brânza Românească. Vinurile oferite, Roza și Sonet de la Crama Ciumbrud, din zona unde cresc cei mai frumoși trandafiri, au fost o adevărată surpriză aromată pentru toți pasagerii. În calitate de ambasador al programului Deschidem Vinul Românesc, mă bucur că pot reprezenta vinurile țării noastre cu orice prilej, indiferent că suntem în aer, pe pământ românesc sau pe meleaguri străine”, a declarat Marinela Ardelean, Ambasador al programului Deschidem Vinul Românesc și expert internațional în vinuri.

  Citiți și: Vinul Caii de la Letea Geneza Rosé, din programul Deschidem Vinul Românesc by Carrefour, cel mai bun Rosé din România

  Poftim Brânza Românească, program de susținere și promovare a brânzeturilor maturate românești

  Poftim Brânza Românească, cel mai nou program de susținere și promovare a brânzeturilor maturate românești dezvoltat de Carrefour România

  Poftim Brânza Românească, lansat în aprilie 2023, este cel mai nou program de susținere și promovare a brânzeturilor maturate românești dezvoltat de Carrefour România. Împreună cu experți locali, identifică producători din întreaga țară, acordă expertiză tehnică, dar și suport pentru a avea acces în retailul modern. Sprijină fermierii români prin cauzele deschise în Act for Good și oferă clienților Carrefour o selecție bogată de brânzeturi românești unice, maturate și cu mucegai, toate create cu ingrediente locale de cea mai bună calitate.

  Vinurile oferite pasagerilor, Roza și Sonet de la Crama Ciumbrud

  Programului Deschidem Vinul Românesc li s-au alăturat peste 200 de etichete din 2019 până în prezent

  Deschidem Vinul Românesc este un program național pe termen lung, dezvoltat de Carrefour România, cu misiunea de a sprijini industria vinului românesc și de a pune România pe harta internațională a vinului. De la debutul din 2019, peste 200 de etichete s-au alăturat programului, unele noi în retail, 59 vândute exclusiv în Carrefour la nivel național și unele premiate la concursuri internaționale de vinuri, precum International Wine Contest Bucharest, Concours Mondial de Bruxelles, International Wine Challenge sau Decanter World Wine Awards.

  Pairingul a fost compus dintr-o varietate de brânzeturi maturate de la producătorii locali care fac parte din programul Poftim Brânza Românească: brânză maturată cu trufe Artesana Tecuci, brânză maturată 14 luni din lapte de oaie Five Continents, brânză maturată Thilde Lăptăria cu Caimac, brânză maturată Raclette Arkase, brânză maturată de capră Artesana Tecuci și brânză maturată cu chimen Torockoi devenit De Coltești, fiecare asociată cu o trufă de ciocolată premium, împreună cu două vinuri, Roza și Sonet de la Crama Ciumbrud, din programul Deschidem Vinul Românesc.

  ”În săptămâna în care celebrăm femeile din viața noastră, le-am oferit pasagerilor un mix de brânzeturi maturate românești din programul Poftim Brânza Românească, servite cu trufe de ciocolată asortate și, bineînțeles, cu vinuri de poveste. Cred că vinul, brânza și oamenii sunt motive cu care România se poate mândri oricând și oriunde. Alături de Carrefour România sunt convinsă că putem face și din brânza românească un brand de țară” a spus Alina Donici, Managing Partner Artesana Tecuci și Ambasador al brânzeturilor românești.

  Săptămâna Femeilor în Aviație, marcată în aceste zile

  În aceste zile este marcată Săptămâna Femeilor în Aviație

  Printre pasageri s-a aflat și Andreea Lițescu, căpitan de aeronavă la Wizz Air și creator de conținut. Alături de pasageri și de Carrefour România, Andreea le-a celebrat cu această ocazie și pe colegele sale, care în această săptămână aniversează Săptămâna Femeilor în Aviație.

  ”Cu ocazia Zilei Femeii, ne alăturăm pentru a doua oară invitației Carrefour de a ne surprinde pasagerii în zbor, de data aceasta pe ruta București – Bologna și retur. Pasagerii noștri au avut parte de o experiență unică, o degustare de vinuri și brânzeturi fine din programele Deschidem Vinul Românesc și Poftim Brânza Românească, alături de Marinela Ardelean și Alina Donici. Rămânem fideli pieței din România și oferim în continuare clienților noștri cele mai bune variante de călătorie din și către România la tarife low-cost, la bordul aeronavelor noastre moderne și sustenabile”, a spus Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

  Programele Deschidem Vinul Românesc și Poftim Brânza Românească sunt disponibile în toate cele 46 de hipermarketuri Carrefour, precum și în anumite marketuri, dar și online, oferind clienților ocazia de a susține antreprenoriatul românesc și comunitățile locale.

  Cei pasionați de produse românești autentice pot afla mai multe pe www.deschidemvinulromanesc.ro și https://lp.carrefour.ro/poftim-branza-romaneasca/.

  Carrefour România – 450 de magazine în 113 orae din țară

  Carrefour România le oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături. Singurul retailer omnichannel din România, Carrefour le oferă clienților experiențe de cumpărături cu ajutorul aplicației mobile și a caselor de marcat Self Service, în magazine, prin serviciile de online shopping cu livrare acasă, prin BRINGO, Glovo și Tazz sau cu opțiunea Click & Collect de pe www.carrefour.ro sau www.cora.ro.

  Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat (2023, 2024) pentru peste 17.000 de angajați.

  În 2022, Carrefour România a fost un important contribuitor la susținerea economiei, cu peste 681 milioane de lei în taxe aduse la bugetul de stat. Furnizorii Carrefour de anul trecut au provenit în proporție de peste 93% din România, iar acum retailerul continuă să își extindă în permanență rețeaua de producători locali și ultra-locali, care însumează peste 1300 de parteneriate, pentru furnizarea de produse proaspete.

  Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească sau Plata cu PET. Platforma Act For Good transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Fiecare sesiune de shopping le poate aduce utilizatorilor puncte de loialitate, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

  Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice principale: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.


  Te-ar mai putea interesa

  Ultima oră de la ANM: Cod Galben de ploi torențiale și grindină emis pentru 13 județe Plantare castraveți: perioade, distanțe între răsaduri Cum va fi vremea în această săptămână. Anunț de la șefa ANM

  Ultimele știri

  O familie de oieri își vinde produsele prin propriile magazine. Cel mai cerut este cotletul de berbecuț Un nou sistem de lumini pentru lucrări agricole în condiții de vizibilitate redusă Anunț urgent de la primării pentru fermierii, crescătorii de animale care primesc subvenții APIA