• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Timac Agro România anunță schimbări în structura managerială a companiei

    Oana Timar -

    Timac Agro România anunță schimbări în structura managerială a companiei. Această etapă reflectă expansiunea Timac Agro în România și se aliniază cu valorile și misiunea de dezvoltare a companiei, pe termen lung, urmând modelul Grupului din care face parte și anume Timac Agro International, potrivit unui comunicat de presă.

    De mai bine de 60 de ani, TIMAC AGRO, filială a Grupului Roullier cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agronomice care optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Noua echipă de management își propune să continue misiunea grupului Timac Agro și să ofere fermierilor români cele mai bune soluții de nutriție pentru sol și plante:

    Obiectivele noii echipe sunt acelea de a continua dezvoltarea liniei de business dedicată nutriției vegetale în România, conducând operațional și strategic departamentele din cadrul companiei, se arată în comunicarea realizată de Rozalia Varabev, PR Coordinator Timac Agro România.

    Adrian Drăgan, CEO Timac Agro România, Ucraina și R. Moldova: Compania servește 3.000 de clienți anual

    Adrian Cătălin Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre (România, Ucraina și Moldova) își continuă cu succes obiectivul de a crea și implementa strategii de dezvoltare TIMAC AGRO la nivel internațional, precum și deschiderea de noi linii de business. „An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din România. Împreună cu echipa am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro România la ora actuală în România: Izvor de Inovație. 18 ani de leadership tehnologic, model de business unic, 18 ani de progres, 18 ani de mândrie. O companie care serveşte în fiecare an peste 3.000 de clienţi şi cel mai important, o companie cu o echipă de profesioniști, entuziaști și foarte bine pregătiți.” – Adrian Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre.

    Cine sunt noii membri ai echipei de management Timac Agro

    Cu o experiență relevantă în vânzări și management și cu o strategie de business axată pe rezultate, numărând peste 15 ani de activitate în companie, Nicoleta Cerșanu și Valerian Țaran vin de pe poziția de Director Regional în cadrul Timac Agro România. Numirea în funcția de Director General Adjunct reflectă pregătirea lor profesională și rezultatele excelente obținute în cadrul organizației noastre.

    Nicoleta Cerșanu și Valerian Țaran

    Dezvoltarea proiectului industrial Timac Agro vine și cu provocarea poziției de Director Comercial, Divizia Synertech, ocupată de Dan Grindean. Cu o experiență de peste 17 ani ani în companie și cu expertiza dobândită din rolul de Director Zonal România Nord, Dan va coordona și implementa strategia comercială a unicei game de fertilizanți lichizi, gama Synertech.

    Dan Grindean

    Un alt proiect focus pentru Timac Agro România îl reprezintă divizia de horticultură. Silviu Ion a acceptat noi provocări în cadrul Timac Agro, preluând funcția de Coordonator Național Divizia Horti, cu rol în formarea unei echipe de vânzări puternice și a unei rețele de parteneri Timac Agro în rândul fitofarmaciilor din România.

    Silviu Ion

    Alexandra Ion preia funcția de Director de Resurse Umane. Ea va utiliza experiența de Director Regional dobândită de-a lungul celor 8 ani în cadrul companiei, pentru a dezvolta proiecte adaptate nevoilor forței comerciale.

    Alexandra Ion

    Extinderea rețelei de parteneri Timac Agro îl aduce pe Mădălin Bondalici în funcția de Director Parteneri Strategici. Cu o activitate de 11 ani în Timac Agro, timp în care și-a consolidat traseul carierei în managementul de vânzări, Mădălin Bondalici preia relația cu partenerii strategici ai Timac Agro păstrând în continuare și rolul de Director Regional în cadrul companiei.

    Mădălin Bondalici

    ”Le urez succes tuturor în proiectele pe care le vor desfășura. Direcțiile de dezvoltare vor continua să crească la Timac Agro, orientarea către performanță și creșterea profitabilității în fermele din România fiind ceea ce ne ghidează zi de zi’’, a spus Adrian Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre.

    Timac Agro România – soluții pentru agricultura de mâine

    Timac Agro România este compania promotoare la nivel național a soluțiilor inovatoare de fertilizare a solului și a plantelor din grupul TIMAC AGRO. Angajată pe deplin în nutriția plantelor și animalelor, Timac Agro dezvoltă soluții pentru agricultura de mâine, în Centrul Mondial de Inovație Roullier (CMI), unul dintre cele mai mari centre de cercetare la nivel mondial, adresat nutriției plantelor.


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till