• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Drone profesionale, eficiente și performante în portofoliul Agricover, pentru fiecare tip de fermă

    Adrian Radu -

    Agricultura de precizie reprezintă viitorul pentru fermierii care vor să facă performanță. Iar dronele trebuie să facă parte din arsenalul de instrumente care aduc plusvaloare în exploatațiile agricole din țara noastră. Agricover vine către fermierii din România cu trei drone agricole, cu tehnologie de ultimă oră, potrivite pentru agricultura digitalizată, care asigură o aplicare corectă a tratamentelor fitosanitare sau cartografierea suprafețelor de teren.

    Dronele agricole Agricover se pretează pentru fiecare tip de exploatație agricolă din România. DJI Agras T10 este ideală pentru fermierii mici și care țintesc profit consistent la final de an agricol. Această dronă este echipată cu un rezervor de apă de 8 litri și acoperă o suprafață de până la 6 hectare pe oră. Are o lățime de pulverizare de 5 metri.

    Caracteristici DJI Agras T10

    – Asigură o pulverizare uniformă a pesticidelor
    – Poziționare de mare precizie – RTK
    – Ușoară și convenabilă, cu funcții autonome pentru zboruri mai ușoare
    – Are camere FPV duale și sistem radar sferic

    Fermierii care vor comanda de la Agricover drona DJI Agras T10 vor beneficia de o stație de încărcare, 3 acumulatori inteligenți T10, o telecomandă care permite transmisia stabilă a imaginii pe o distanță de până la 5 km, 2 acumulatori externi TC și o licență DJI Terra Agriculture 1Y.

    DJI Agras T30 este o dronă profesională de pulverizare. Rezervorul acesteia are 30 de litri, iar tehnologia de direcționare a brațelor asigură o pulverizare eficientă. Prezintă 16 duze și are o lățime de pulverizare de până la 9 metri. Astfel, poate lucra în câmp până la 16 hectare pe oră.

    Caracteristici DJI Agras T30

    – Elimină punctele moarte cu ajutorul unui sistem radar sferic
    – Are cameră FPV duală pentru o atenție sporită
    – Se poate plia ușor, pentru un transport facil
    – Telecomanda are un ecran ultraluminos

    Folosirea dronei DJI Agras T30 permite pulverizarea mai eficientă, în special la pomii fructiferi. Astfel, se reduc cheltuielile cu îngrășămintele și crește randamentul în fermă. Drona permite operațiuni autonome cu planificarea rutelor optime. Cantitatea de substanță rămasă și timpul estimat până la reumplere sunt transmise în timp real.

    În portofoliul Agricover se află și drona topografică profesională DJI Mavic 3M. M vine de la Multispectral, astfel că această dronă schimbă conceptul colectării datelor. Imaginile multispectrale elimină ipotezele neclare din operațiunile agricole de zi cu zi și le oferă fermierilor acces la date care duc la eficientizarea tratamentelor din câmp. În acest mod, costurile din exploatațiile agricole se reduc, iar profitul crește.

    Caracteristici DJI Mavic 3M

    – Acoperă până la 200 de hectare per zbor
    – Poziționare RTK la nivel de centimetru și sincronizare la nivel de microsecunde
    – Are senzor de lumină pentru date de calitate
    – Folosește cele mai noi tehnologii DJI de siguranță și comunicare
    – Copiază inteligent relieful terenului

    Un punct forte al acestei drone este reprezentat de funcția TerrainFollow, necesar în fermele în care terenurile nu sunt plate. Zborul este ușor ajustat în funcție de relief, iar integritatea datelor este asigurată.

    De ce să comandați o dronă de la Agricover? Productivitatea și randamentul culturilor cresc cu 4-10%, consumul de apă este diminuat cu până la 95%, iar cel de combustibil cu până la 60 de procente, conform experienței specialiștilor Agricover. Investiția este amortizată rapid, iar tratamentele pot fi aplicate în doză variabilă.

    Finanțarea este un aspect important, de aceea Agricover Credit IFN a conceput o soluție de creditare personalizată pentru achiziția dronelor. În plus, fermierii vor avea o asigurare tip CASCO pentru acoperirea riscurilor prin Broker Asigurări.

    Toate informațiile despre dronele din portofoliul Agricover se găsesc pe www.agricover.ro și la reprezentanții diviziei dedicate din zona ta.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români