• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Planurile lui Radu Timiș pentru 2015: Cramă de vinuri super premium, fabrică de mâncare gătită și iaurturi pentru copii

    agrointeligenta.ro -

    Fondatorul brandului Cris-Tim Radu Timiș are planuri mari pentru 2015 când are în proiect o serie de investiții importante pentru extinderea afacerilor sale. Pe agenda președintelui Asociației Române a Cărnii este inclusă o fabrică de mâncare ”de-a gata”, o linie de iaurturi pentru copii și o cramă pentru vinuri super premium.

    Investiția în producția de mâncarea ”de-a gata” este o investiție sigură pentru Cris-Tim, care deja s-a consolidat pe această piață cu vânzări de 5 milioane de euro anul trecut. Așa că în 2015, Timiș face pasul următor. „În acest an investim aproximativ 3 milioane de euro într-o fabrică nouă de ready-meal (n. r. – mâncare gata preparată, vândută în principal la caserolă) la Filipeștii de Pădure. Vom începe în acest an și anul viitor va intra în funcțiune. Plecăm de la o capacitate de 10 tone pe zi, iar în doi ani vom ajunge la 15-20 de tone pe zi. Vom produce salate, grill-uri gata preparate și vom trece la supe. E o zona pe care am identificat-o ca fiind de viitor”, a spus Radu Timiș într-un interviu acordat Mediafax.

    În paralel, Timis vrea sa mai investească 2,5 milioane de euro într-o „cramă butic”. „Va fi o adaptare pentru cele 33 de hectare de viță-de-vie pe care le avem la Ceptura (Prahova), și unde vom mai planta 6 hectare. Vom produce vinuri în zona super premium. Noi am început de anul trecut să producem vinuri, dar nu la noi, ci la o cramă vecină. Vom începe constructia din acest an și probabil vom procesa de anul viitor”, a mai spus el.

    Tot în acest an, grupul condus de Radu Timiș și-a propus să extindă centrul de logistică de la Filipeștii de Pădure și să înceapă sa producă iaurturi pentru copii, țintind gama super premium, dar și o înghețată cu care se va adresa zonei de Horeca.

    Sursa: Wall-street.ro



     


    Te-ar mai putea interesa

    Florentin Ion, un sucevean care a lucrat în Spania, crește porci din rasa Serrano SEEFCO: Nava Basic Island a ajuns în portul Constanța cu peste 30.000 de tone de îngrășăminte pentru fermierii români Cezar Gheorghe: România – la un pas să piardă gurile Dunării. Statul vrea să vândă Administrația Fluvială a Dunării de Jos!

    Ultimele știri

    Un tânăr legumicultor cere ajutor. I-au ars solariile de răsaduri, paguba totală se ridică la 5.000 de euro Focar de febră aftoasă în Ungaria. ANSVSA avertizează fermierii români! Plăți APIA 2025: Numărul fermierilor care au încasat subvențiile până astăzi