• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Micul Fermier a deschis primul său magazin fizic în Matca, județul Galați

  Oana Timar -

  Specialistul în echipamente pentru ferme și gospodării, Micul Fermier, a inaugurat magazinul concept care deschide un nou drum pentru achiziția produselor necesare fermierilor și gospodarilor.

  Micul Fermier a deschis ieri, joi – 4 aprilie, primul său magazin fizic lângă Tecuci, în inima comunității Matca, marcând astfel un pas semnificativ în evoluția de 17 ani a companiei. Noul spațiu nu numai că oferă acces direct la o gamă largă de produse utile pentru ferme și gospodării, dar reprezintă și un centru de suport pentru fermieri, gospodari și parteneri.

  Magazinul cu o suprafață de 560 mp comercializează un număr de peste 2.000 de articole, care acoperă necesarul fermierilor și gospodarilor.

  Cu o investiție de 350.000 euro, primul magazin Micul Fermier deschide un nou drum în parcursul companiei. Magazinul Micul Fermier nu aduce consumatorilor doar un portofoliu bogat de produse, ci încorporează și o unitate de service, un centru care asigură consumatorilor montajul produselor și punerea în funcțiune a acestora. De asemenea, expertiza consilierilor Micul Fermier reprezintă un suport valoros pentru fermierii și gospodarii care vor deveni clienții magazinului Micul Fermier.

  ”Ceea ce am construit până acum este mai mult decât o afacere, este o comunitate care aduce împreună furnizorii, clienții și colaboratorii. Acest magazin este încununarea muncii noastre și un semn al dedicării noastre pentru comunitate”, a declarat Gabriel Păstrăv, CEO Micul Fermier.

  Magazinul Micul Fermier din Matca, model de afacere pentru franciză și colaboratori

  Situat langă Tecuci, la Matca, noul magazin ”Micul Fermier” este rodul unui proces meticulos de planificare și colaborare cu arhitecți și specialiști. Este mai mult decât un magazin; este un loc de întâlnire, unde produsele noastre vor fi acum mai accesibile ca niciodată, anunță oficialii companiei.

  Magazinul va servi nu doar ca punct de vânzare, ci și ca model de afacere replicabil, oferind o structură solidă pentru potențialii francizați și colaboratori Micul Fermier.

  ”Ne propunem cu acest magazin să venim mai aproape de clienții noștri, să îi sprijinim cu soluții personalizate, prin competență și dedicare. Tot conceptul a fost creat pentru și în jurul nevoilor clienților, și vom continua dezvoltarea în aceeași direcție”, a spus Mihaela Juncu, Director Retail al Micul Fermier.

  Redefinirea Micului Fermier, centrat pe “Creștem împreună!”. Noi proiecte au deschis noi orizonturi

  În 2023, Micul Fermier și-a adus îîn actualitate imaginea pentru a reflecta mai bine dinamismul și schimbările continue ale mediului în care trăim. Având în vedere evoluția permanent ascendentă a organizației în primii săi 16 ani de activitate, nevoia de a moderniza
  brandul s-a concretizat în procesul de Rebranding, desfășurat pe parcursul anului 2023 cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, BERD și al Uniunii Europene.

  Noua identitate vizuală simbolizează creșterea și adaptabilitatea, păstrându-și în același timp rădăcinile adânci în valorile de sustenabilitate și responsabilitate. În 2024, semănăm împreună sămânța unei viitoare recolte bogate și promițătoare.

  ”Angajamentul nostru față de clienți și parteneri nu se oprește aici. Micul Fermier se angajează în a continua să ofere soluții accesibile, de înaltă calitate, încurajând creșterea sustenabilă și inovația în toate domeniile de activitate. Privim către viitor cu speranța și determinarea de a crește împreună, de a inova și inspira comunitățile din care facem parte”, au mai precizat oficialii companiei.


  Te-ar mai putea interesa

  Țara, împărțită între caniculă și furtuni. 12 județe sub alertă de vijelii și grindină Ferma de familie cu venit anual de peste jumătate de milion de euro și niciun angajat Rezultate alegeri europarlamentare 2024. Lista cu noii eurodeputați

  Ultimele știri

  Alexandru Potor, fost secretar de stat MADR, este noul primar al municipiului Slobozia: “Deschidere totală către fermieri!” Ucraina va impune prețuri minime la exporturile de cereale și oleaginoase Franța, Ucraina și Rusia – ”lovite” de raportul USDA la producțiile la grâu