• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cele mai bune restaurante din București

    agrointeligenta.ro -

    Topul restaurantelor din București pentru anul 2014 a fost întocmit de portalul de recenzii Restograf.ro, care a făcut publice numele localurile unde se servește cea mai bună mâncare din Capitală.

    Iată Premiile Restograf.ro pentru 2014, în funcție de specificul culinar:

    Zexe: Restaurantul anului 2014 în București
    Red Angus Steakhouse: Cea mai bună bucătarie americană în București în 2014
    Damascus Palace: Cea mai bună bucătărie arăbească în București în 2014
    5 Elemente: Cea mai bună bucătarie chinezească în București în 2014
    Le Fin Palais Royal: Cea mai bună bucătărie franțuzească în București în 2014
    Die Deutsche Kneipe: Cea mai bună bucătărie germană în București în 2014
    Amvrosia: Cea mai bună bucătarie grecească în București în 2014
    Joseph by Joseph Hadad: Cea mai bună bucătărie internațională în București în 2014
    Osteria Gioia: Cea mai bună bucătărie italiană în București în 2014
    Yoshi: Cea mai bună bucătărie japoneză în București în 2014
    Four Seasons (Dorobanților): Cea mai bună bucătărie libaneză în București în 2014
    Vatra Neamului: Cea mai bună bucătărie românească în București în 2014
    El Puerto Iberico: Cea mai bună bucătărie spaniolă în București în 2014
    Harem: Cea mai bună bucătărie turcească în București în 2014
    The Artist: Cea mai bună bucătărie nespecificaă în București în 2014
    Alt Shift: Cea mai bună bucătărie urbană în București în 2014
    Cherhanaua Ancora: Cel mai bun restaurant pescăresc din București în 2014



     


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români