• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cele mai bune restaurante din București

    agrointeligenta.ro -

    Topul restaurantelor din București pentru anul 2014 a fost întocmit de portalul de recenzii Restograf.ro, care a făcut publice numele localurile unde se servește cea mai bună mâncare din Capitală.

    Iată Premiile Restograf.ro pentru 2014, în funcție de specificul culinar:

    Zexe: Restaurantul anului 2014 în București
    Red Angus Steakhouse: Cea mai bună bucătarie americană în București în 2014
    Damascus Palace: Cea mai bună bucătărie arăbească în București în 2014
    5 Elemente: Cea mai bună bucătarie chinezească în București în 2014
    Le Fin Palais Royal: Cea mai bună bucătărie franțuzească în București în 2014
    Die Deutsche Kneipe: Cea mai bună bucătărie germană în București în 2014
    Amvrosia: Cea mai bună bucătarie grecească în București în 2014
    Joseph by Joseph Hadad: Cea mai bună bucătărie internațională în București în 2014
    Osteria Gioia: Cea mai bună bucătărie italiană în București în 2014
    Yoshi: Cea mai bună bucătărie japoneză în București în 2014
    Four Seasons (Dorobanților): Cea mai bună bucătărie libaneză în București în 2014
    Vatra Neamului: Cea mai bună bucătărie românească în București în 2014
    El Puerto Iberico: Cea mai bună bucătărie spaniolă în București în 2014
    Harem: Cea mai bună bucătărie turcească în București în 2014
    The Artist: Cea mai bună bucătărie nespecificaă în București în 2014
    Alt Shift: Cea mai bună bucătărie urbană în București în 2014
    Cherhanaua Ancora: Cel mai bun restaurant pescăresc din București în 2014



     


    Te-ar mai putea interesa

    APIA – anunț urgent pentru subvențiile pe suprafață și cap de animal ANF a declanșat acțiunea ”Tomata Românească I”. O vedetă a ajuns la spital de la o roșie din piață Soluție cu bicarbonat pentru afide – rețeta originală folosită de legumicultori

    Ultimele știri

    Prețul laptelui a crescut în Europa. Se așteaptă scumpiri și mai mari în lunile următoare APIA a început plata subvențiilor SCV. Sumele care intră în conturile fermierilor În Ucraina se va construi o fermă-gigant de găini cu o producție zilnică de 1,6 milioane de ouă