• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Kioti a lansat două tractoare din gama 130 de cai putere și 140 de cai putere

  agrointeligenta.ro -

  „Gama Kioti HX reprezintă un nou standard în lumea tractoarelor, prin eficiența și productivitatea pe care doar performanțele de top le asigură. ”Este afirmația fără echivoc a producătorului sud-coreean Daedong, care a lansat modelele Kioti HX 1302 și HX 1402, de 130 de cai putere și de 140 de cai putere.

  Aceste tractoare impresionează încă de la prima vedere, printr-un design dinamic și îndrăzneț. Forma noilor tractoare Kioti HX nu este doar atractivă, ci și practică, întrucât utilizatorul se poate bucura de un mediu de lucru ergonomic și confortabil. Capota este ușor coborâtă, pentru o mai bună vizibilitate, iar cabina este spațioasă și excelează la capitolul dotări premium.

  O experiență plăcută de condus

  Totul la interior duce în direcția confortului și plăcerii la volan, datorită așezării butoanelor și manetelor cât mai la îndemâna utilizatorului. Cabina dominată de cele 5 panouri din sticlă oferă o vizibilitate sporită și, totodată, un mediu sigur de lucru. Tractoarele Kioti HX sunt prevăzute cu ștergător pentru lunetă, iar aceasta este dotată cu sistem de degivrare. Astfel, puteți lucra fără probleme chiar și în condiții meteorologice extreme. Trapa panoramică permite luminii să invadeze cabina și oferă toată vizibilitatea de care aveți nevoie atunci când folosiți încărcătorul frontal.

  Cotiera poate fi glisată înainte și înapoi pentru a permite acționarea facilă a manetelor și butoanelor adiacente. Volanul este ajustabil pe înălțime și poate fi înclinat într-un unghi de până la 24 de grade în orice direcție, în funcție de preferințele și conformația utilizatorului. Luminile ambientale complimentează interiorul tractoarelor Kioti HX și contribuie la localizarea rapidă a comenzilor de lucru. La cerere, se poate monta un spațiu de depozitare cu încălzire și răcire, precum și un încărcător wireless pentru smartphone.

  Eficiență și productivitate în muncă

  Tractoarele Kioti HX sunt echipate cu un motor diesel Daedong Stage V de 3,8 litri și maximum 140 de cai putere, fabricat, asemenea tuturor componentelor, integral în Coreea de Sud. Acest motor este apreciat pentru forța și fiabilitatea de care dă dovadă indiferent de condițiile de lucru. Transmisia cu 32 de viteze asigură performanțe de top în medii de lucru dintre cele mai diverse. Un avantaj notabil este prezența unui creeper în varianta standard. Acest super-reductor reprezintă un avantaj pentru client, care are certitudinea că transmisia este foarte robustă, din moment ce suportă solicitările unui creeper.

  Puntea față este prevăzută cu diferențial cu alunecare limitată, deci tractoarele Kioti HX nu vor rămâne împotmolite în nămol. Contragreutățile care pot fi montate pe tractoarele Kioti HX ajung la 700 de kilograme, ceea ce permite atașarea unor implemente de mari dimensiuni. Comenzile PTO și prinderea în 3 puncte sunt situate pe aripile din spate ale tractoarelor Kioti HX, așa că implementele agricole pot fi montate și demontate cu ușurință.

  5 ani garanție

  Toată gama de tractoare Kioti se află în portofoliul UTILBEN, iar noua serie HX poate fi testată la sediile din Cluj, București și Iași. Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție standard de 5 ani și livrare rapidă din stoc. În plus, UTILBEN vă pune la dispoziție o varietate de implemente compatibile cu tractoarele Kioti, piese de schimb originale și service specializat.

  Email: contact@utilben.ro
  Website: www.utilben.ro

  Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
  Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  Sediul UTILBEN Baciu
  Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

  Sediul UTILBEN București
  Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

  Sediul UTILBEN Iași
  Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

  UTILBEN
  – 18 ani de experiență în industrie
  – 4.000 de utilaje vândute
  – 120 de angajați profesioniști
  – 500 de furnizori parteneri
  – 30.000 de produse pe website
  – 100.000 followers pe social media

  Servicii UTILBEN
  – Vânzare de utilaje noi și second-hand
  – Vânzare de atașamente
  – Vânzare de piese de schimb
  – Închiriere de utilaje
  – Rețea națională de service
  – Unități de service mobil
  – Finanțare achiziție
  – Consultanță de specialitate


  Te-ar mai putea interesa

  Plantare castraveți: perioade, distanțe între răsaduri Ce se pune în gropi la plantarea răsadurilor de castraveți Anunț pentru fermieri: Astăzi s-a făcut plata pentru subvenția de 100 euro la hectar!

  Ultimele știri

  Comisia Europeană ne trântește ușa în nas: Nu există temei juridic pentru utilizarea neonicotinoidelor! Seceta – subiect fierbinte la Bruxelles. România a cerut Comisiei Europene măsuri concrete pentru fermieri O familie de oieri își vinde produsele prin propriile magazine. Cel mai cerut este cotletul de berbecuț