• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Milestone Systems propune tehnologia de video management în domeniul agricol

    Roxana Dobre -

    Milestone Systems, furnizor de software de video management, lider în domeniu VMS, propune fermierilor, specialiștilor și profesioniștilor din sectorul agricol și companiilor de agribusiness, platformele sale menite să optimizeze securitatea și eficiența în domeniul agricol. Pentru a afla mai multe compania lansează invitația la evenimentul Milestone Technology Day România 2024, la hotelul Novotel Bucharest City Centre, în data de 5 iunie 2024. La eveniment se va discuta despre provocările existente în industrie și despre modul în care tehnologia video inteligentă poate ajuta în dezvoltarea afacerii.

    În contextul actual, infrastructura și activitățile agricole se pot eficientiza semnificativ cu ajutorul sistemelor de securitate și management folosite de antreprenori, agricultori sau fermieri, care trebuie să îndeplinească criterii esențiale. Controlul intuitiv, detecția intruziunilor, analiza și monitorizarea video susținute de AI și notificările instantanee corelate cu starea meteo și alți factori de mediu înconjurători sunt doar câteva dintre funcțiile pe care Milestone Systems le consideră relevante și pe care le implementează în aplicațiile proprii.

    Milestone Systems propune tehnologia de video management în domeniul agricol

    Milestone Xprotect oferă o platformă deschisă și inteligentă pentru securitatea companiilor/organizațiilor

    Milestone Xprotect este un software de management video, care oferă o platformă deschisă și inteligentă pentru securitatea companiilor/organizațiilor. Acesta depășește funcțiile tradiționale de înregistrare video, oferind un control intuitiv și capacitatea de a integra și gestiona diverse dispozitive de securitate.

    Principalele avantaje ale XProtect includ:

    Milestone Kite – soluția eficientă de supraveghere video ca serviciu (VSaaS)

    Milestone Kite reprezintă o soluție eficientă de supraveghere video ca serviciu (VSaaS), accesibilă de oriunde din lume, ce nu necesită întreținere hardware, iar investiția inițială este redusă. Prin ușurința de instalare și utilizare, Milestone Kite vă permite să vă concentrați pe operațiunile principale ale afacerii.

    Software-ul facilitează monitorizarea în timp real și trimite notificări instantanee despre evenimentele importante, ajutând personalul să conștientizeze rapid situațiile critice. Utilizatorii pot vizualiza, atât înregistrări video, cât și redări live, pot exporta și împărtăși cu ușurință înregistrările și pot revizui rapid videoclipurile cu ajutorul căutărilor forensic. Sistemul permite crearea de reguli și alarme pentru a declanșa notificări.

    Milestone XProtect – Aplicații practice

    Implementarea software-ului Milestone XProtect a adus beneficii semnificative în gestionarea siguranței la centralele hidroelectrice din Thailanda. Acesta permite monitorizarea precisă și la distanță a nivelurilor apei, aspect crucial pentru agricultură și generarea de energie. Cu ajutorul camerelor de rețea, EGAT (Electricity Generating Authority of Thailand) poate acum să supravegheze în timp real debitele de apă, reducând astfel, necesitatea deplasărilor costisitoare ale angajaților și optimizând securitatea, în special în momentul deschiderii porților de apă. Astfel, este posibilă evitarea accidentelor nefericite, cum ar fi răsturnarea bărcilor pescarilor din apropiere. Această tehnologie nu doar că eficientizează monitorizarea infrastructurii critice, dar contribuie și la un management mai sustenabil al resurselor de apă, esențiale pentru agricultură, așa cum se regăsește în studiul de caz de la acest link.

    Milestone Systems promovează importanța securității cibernetice în contextul creșterii numărului de dispozitive conectate și a tehnologiilor Internet of Things (IoT), care poate să permită hackerilor compromiterea sistemelor. Într-un context în care breșele de date devin din ce în ce mai frecvente, trebuie acordată atenție sporită vulnerabilității sistemelor de gestionare video (VMS) și a dispozitivelor conectate. Deși conștientizarea necesității unei securități sporite la instalarea și utilizarea VMS-urilor nu este încă la nivelul dorit, este necesară conformarea la reglementările GDPR, care poate atrage și amenzi semnificative pentru nerespectarea standardelor. Aflați mai multe din articolul de la acest link care menționează importanța update-urilor regulate și a pregătirii angajaților pentru a gestiona corect riscurile de securitate cibernetică, în orice domeniul de activitate.

    Vă invităm la Milestone Technology Day România 2024, care va avea loc la hotelul Novotel Bucharest City Centre, în data de 5 iunie 2024 pentru a afla mai multe detalii utile pentru soluții specifice de succes.

    Milestone Systems

    Milestone Systems este unul dintre principalii furnizori de software pentru tehnologiile video bazate pe date, atât în domeniul securității, cât și în alte domenii. VMS de la Milestone ajută la asigurarea securității, la protejarea bunurilor și la creșterea eficienței afacerii cu o soluție scalabilă dovedită în peste 500.000 de instalații ale clienților din întreaga lume. Milestone a fost fondată în 1998 și face parte în prezent din grupul Canon. Informații pot fi găsite la www.milestonesys.com sau la distribuitorii noștri din România.

    Pentru alte informații de presă vizitați milestonesys.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermă închisă de DSVSA. Decizia a fost contestată în instanță Județul în care toată suprafața de porumb neirigat este compromisă din cauza secetei Producție record la grâu în ferma lui Dimitrie Muscă. Plus: ce producții a obținut la orz și rapiță

    Ultimele știri

    Timac Agro – campanie în forță! Vaporul cu 18.000 de tone de Eurocereal 34 a ajuns în portul Constanța! Prețul grâului s-a prăbușit după noul raport USDA. Cât costă acum tona în portul Constanța Fermierii au depus proiecte de peste 550 de milioane de euro pentru investiții în irigații