• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tractoarele Kioti, eligibile pentru achiziție prin programul Rabla pentru Tractoare

    Violina Gorcinschi -

    UTILBEN sprijină fermierii din România cu utilaje și implemente agricole care să răspundă nevoilor acestora. Un exemplu în acest sens este oferirea unei game largi de tractoare Kioti eligibile pentru achiziție prin programul Rabla pentru Tractoare. Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

    Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a anunțat lansarea programului Rabla pentru Tractoare. Concret, prin intermediul acestui ajutor de stat, fermierii pot primi până la 20.000 de euro pentru achiziția de utilaje agricole noi. Pentru a accesa această sumă, trebuie să casați un autovehicul sau un tractor vechi, iar noul tractor pe care îl veți achiziționa nu trebuie să fie mai scump de 55.000 de euro, cu TVA inclus.

    Tractoarele Kioti – eligibile pentru achiziție prin Programul Rabla pentru tractoare

    Bugetul programului Rabla pentru Tractoare este de 500 de milioane de lei, iar acești bani pot fi folosiți pentru achiziția de tractoare, utilaje agricole autopropulsate și implemente agricole. Tinerii fermieri care au până în 40 de ani pot primi până la 80% din valoarea echipamentului agricol cumpărat, iar celelalte categorii primesc până la 65%. Una dintre condițiile de eligibilitate este ca fermierul să dețină atestat de producător.

    Gama de tractoare Kioti. Achiziție prin Programul Rabla pentru tractoare

    Kioti Seria CS sunt tractoare de la 21 de cai putere la 25 de cai putere, echipate cu motoare diesel în 3 cilindri. Deși sunt cele mai mici tractoare Kioti, acestea sunt surprinzător de puternice și agile. Sunt folosite în ferme mici, pentru cosirea și tunderea ierbii, operațiuni de peisagistică și pentru hrănirea animalelor.

    Tractoare Kioti Seria CS

    Kioti Seria CK sunt tractoare de la 25 de cai putere la 50 de cai putere, care se remarcă prin mobilitate și robustețe. Aceste utilaje sunt folosite tot de micii fermieri, dar de către cei care caută o putere mai mare de ridicare și o stabilitate superioară pe teren accidentat raportat la Seria CS.

    Tractoarele Kioti Seria CK

    Kioti Seria DK sunt tractoare de la 45 de cai putere la 58 de cai putere, care sunt definite de producătorul sud-coreean ca fiind cele mai puternice tractoare compacte pe care le fabrică. Aceste utilaje agricole se descurcă de minune pe teren accidentat și fac față cu brio sarcinilor solicitante.

    Tractoare Kioti Seria DK

    Kioti Seria RX sunt tractoare de la 66 de cai putere la 73 de cai putere, care combină confortul cu polivalența. Sunt preferate de către clienții din România pentru că sunt accesibile ca preț și pentru că ating o viteză maximă de 40 de kilometri pe oră. Tractoarele Kioti Seria RX se adresează fermelor agricole și fermelor zootehnice.

    Tractoare Kioti Seria RX

    Kioti Seria HX sunt tractoare de la 100 de cai putere la 140 de cai putere, care reprezintă apogeul producătorului sud-coreean în materie de performanțe și înaltă tehnologie. Aceste utilaje agricole premium sunt ideale pentru fermele mijlocii, dată fiind varietatea de sarcini pe care le îndeplinesc.

    Tractoare Kioti Seria HX

    Condiții Rabla pentru Tractoare

    Solicitantul fondurilor trebuie să caseze un tractor sau un vehicul uzat și va primi un voucher. Cu acest voucher și restul de bani, fermierul își poate achiziționa un tractor sau alt echipament agricol care, așa cum am menționat și în descriere, nu poate să coste mai mult de 55.000 de euro cu T.V.A. Dealer-ul va depune voucher-ul la Administrația Fondului pentru Mediu pentru a i se deconta suma înscrisă pe el.

    Conform ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, o altă condiție de participare la acest program este ca, după 3 ani de la primirea acestei finanțări, fermierul (persoană fizică) să se transforme într-o formă de organizare juridică: persoană fizică autorizată sau întreprindere individuală. Scopul este de a fiscaliza agricultura. În plus, tractoarele sau echipamentele agricole achiziționate trebuie să îndeplinească norma de poluare Stage V, deci să fie prietenoase cu mediul.

    Tractoare Kioti prin Programul Rabla – Condiții

    UTILBEN vă stă la dispoziție cu informații și consultanță de specialitate pentru alegerea tractorului potrivit. Kioti este un nume cu 77 de ani de experiență în industrie, perioadă în care și-a câștigat statutul de lider de piață în Coreea de Sud.

    UTILBEN este furnizor în România al tractoarelor Kioti din anul 2021, a vândut peste 100 de astfel de utilaje de atunci și niciunul nu a intrat în service, iar compania nu a primit nicio sesizare de la vreun client. O dovadă clară că puteți avea încredere în numele Kioti și în reputația impecabilă a companiei UTILBEN.

    UTILBEN – contactați

    Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
    Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN Baciu
    Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN București
    Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

    Sediul UTILBEN Iași
    Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

    UTILBEN

    Servicii UTILBEN


    Te-ar mai putea interesa

    Vin primii bani de despăgubiri pentru fermierii afectați de secetă! Anunțul ministrului Barbu Cât costă un extras de carte funciară eliberat online Ferma de insecte, afacerea cu care Marius Grama vrea să revoluționeze zootehnia românească

    Ultimele știri

    Proces-verbal MADR pentru fermierii cu datorii. Condiții la amânarea datoriilor și păstrarea discount-urilor Șefa ANM: Vin vijelii și ploi abundente cu 60-80 l/mp, chiar 100 l/mp. E posibil un cod roșu general Florin Barbu, MADR: Data la care fermierii vor avea despăgubirile de secetă în conturi