• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Casa Verde Fotovoltaice 2024. Calendar înscrieri pentru ajutorul de 30.000 de lei/gospodărie

    Roxana Dobre -

    Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024. Instituția prin care se derulează programul a informat cine va putea accesa suma de 30.000 de lei/destinatar.

    AFM a anunțat astăzi, luni – 23 septembrie, care sunt pașii pentru depunerea cererii de accesare a Programului Casa Verde Fotovoltaice. De precizat că Ghidul de finanțare Casa Verde 2024 a fost publicat în dezbatere publică pe 29 august.

    Citiți și: Casa Verde Fotovoltaice 2024. Schimbare majoră la ajutorul de 30.000 lei/locuință

    Casa Verde Fotovoltaice – pașii pentru depunerea cererilor de finanțare

    AFM a anunțat că depunerea dosarelor în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice 2024 poate fi realizată doar de utilizatorii care au cont creat în aplicație. Contul se creează la adresa inscrierionline.afm.ro , cu cel puțin 48 ore înainte de deschiderea sesiunii de depunere a regiunii pe care doriți să o accesați.

    O adresă de email (asociată unui cont de utilizator) poate fi folosită pentru depunerea unui singur dosar. Dacă a fost depus un dosar în cadrul unei regiuni, NU se va mai putea realiza o alta depunere în program pentru nicio altă regiune, folosind aceeași adresă de email;

    Contul de utilizator folosit pentru înscrierea în program în sesiunea 2023 poate fi folosit în sesiunea anului 2024, cu condiția ca în sesiunea anterioară (2023) înscrierea să se fi realizat pentru altă adresă și alt solicitant aprobat. AFM recomandă să vă creați un alt cont de utilizator pentru noua sesiune.

    Informațiile Nume și Prenume afișate în aplicație, introduse la momentul creării contului, nu impactează în niciun fel depunerea/înscrierea în program. Respectivele informații au rol exclusiv vizual. În situația în care solicitantul dorește să clarifice o situație specifică și, pentru aceasta, are nevoie să încarce un document suplimentar, documentele vor fi arhivate, iar arhiva rezultată va fi încărcată în secțiunea dedicată „Documente necesare”, în dreptul documentului care necesită încărcarea unui fișier suplimentar. În cadrul secțiunii „Documente necesare”, în dreptul fiecărui punct, se poate încărca un singur document. Dacă pentru un anumit articol se încarcă mai multe documente, acestea se suprascriu, iar în sistem va fi disponibil doar ultimul document încărcat.

    Citiți și: Casa Verde Fotovoltaice 2024 – sesiune nouă. Când se depun dosarele pentru cei 30.000 lei/locuință

    Casa Verde Fotovoltaice – calendar înscrieri toamna 2024

    Președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Laurențiu-Adrian Neculaescu, a anunțat că se estimează un număr de 67.000 de noi beneficiari pentru această sesiune, atingând un total de aproximativ 200.000 de familii care au beneficiat de-a lungul timpului de acest program.

    Calendarul înscrierilor este următorul:

    27 septembrie: Regiunea Nord-Vest
    30 septembrie: Regiunea Centru
    1 octombrie: Regiunea Nord-Est
    2 octombrie: Regiunea Sud-Est
    3 octombrie: Regiunea Sud
    4 octombrie: Regiunea București-Ilfov
    7 octombrie: Regiunea Sud-Vest Oltenia
    8 octombrie: Regiunea Vest
    9 octombrie: Unități de cult

    Calendar înscrieri pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice


    Te-ar mai putea interesa

    Ferma de insecte, afacerea cu care Marius Grama vrea să revoluționeze zootehnia românească Fermierii din Matca s-au unit într-o cooperativă și își fac propria fabrică de procesare a legumelor Prețurile cerealelor cresc brusc: recoltă slabă – mai mulți bani pentru grâu, porumb și rapiță

    Ultimele știri

    Proces-verbal MADR pentru fermierii cu datorii. Condiții la amânarea datoriilor și păstrarea discount-urilor Șefa ANM: Vin vijelii și ploi abundente cu 60-80 l/mp, chiar 100 l/mp. E posibil un cod roșu general Florin Barbu, MADR: Data la care fermierii vor avea despăgubirile de secetă în conturi