• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • În Sâmbăta Mare, la Cultivat în România: Marele succes al micilor producători tradiționali

    agrointeligenta.ro -

    Ediția din Sâmbăta Mare a emisiunii ”Cultivat în România” este dedicată celor care iubesc pământul și îl muncesc cu drag. Este vorba despre micii producători tradiționali, de cei care au avut încredere în produsele lor și le-au atestat nu doar la nivel național, ci și în UE. Alături de ei, îl vom avea în platou și pe dr.ing. Viorel Morărescu, director general în cadrul MADR și persoana ”vinovată” de revenirea pe piață a produselor românești autentice, cu rețetă verificată.  

    În premieră, îl vom avea în studioul emisiunii și pe producătorul de lactate de Ibănești, cel care, peste numai o săptămână, va primi recunoașterea oficială pentru telemeaua de Ibănești în Uniunea Europeană.

    DSC_0590

    Nu ratați, astfel, să aflați cum au reușit acești producători mici și mijlocii să aibă succes cu produse de nișă, să își construiască o afacere solidă bazată pe rețete 100% românești!

    În Sâmbăta Mare, de la 11.10, pe România TV, vă invităm să urmăriți o nouă emisiune ”Cultivat în România”!

    Iată câteva imagini surprinse în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Cultivat în România”

    DSC_0347 DSC_0476 DSC_0356 DSC_0337 DSC_0325 DSC_0320DSC_0527 DSC_0516DSC_0401 DSC_0399




    Te-ar mai putea interesa

    Vârsta la care găinile încep să ouă în funcție de rasă Lege în vigoare: Numărul maxim de găini care pot fi crescute la curte Floarea-soarelui a ajuns la recoltat. Fermier: ”Valorificăm producția la prețul pieței, putea fi și mai bine!”

    Ultimele știri

    Cod galben emis de ANM pentru 15 județe. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile Importurile UE de îngrășăminte din Rusia au crescut cu 50%, dar urmează să scadă din cauza tariferlor vamale Gheorghe Vaida, ASAS: ”La majoritatea produselor, producția internă a scăzut mult. La lapte s-a redus cu aproape jumătate”