• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Un abator din Botoșani a devenit furnizorul de carne al unui mare lanț american de fast-food

    Violina Gorcinschi -

    Un abator din Botoșani, furnizor de carne de vită pentru un mare lanț american de mâncare fast-food. Wendy’s, un lanț american de restaurante fast-food recent intrat pe piața din România, se mândrește cu faptul că folosește numai carne proaspătă în preparatele sale și se aprovizionează de pe plan local de la societatea Doly-Com Distribuție, un abator din Botoșani. Compania americană plănuiește să se extindă în toată România, după ce a inaugurat, recent, primele locații.

    Lanțul american de fast-food Wendy’s a deschis joi, 24 aprilie, primul restaurant din Bucureşti, în Mega Mall, iar pentru anul acesta sunt planificate cinci sau șase noi deschideri în țara noastră, toate în sistem de franciză, printr-un parteneriat cu JKC Capital, companie antreprenorială din Canada.

    Wendy’s pe piața din România (foto: Reddit)

    Doly-Com Distribuție, furnizor de carne de vită pentru Wendy’s

    Societatea Doly-Com Distribuţie din Botoşani este furnizorul de carne de vită pentru noua rețea de restaurante apărută în România. Despre afacerea botoșăneană patronată de Iulian Căzăcuț aflăm de pe site-ul propriu că este cea mai mare unitate de abator de bovine și cabaline din România, unul dintre cei mai mari ambalatori de carne proaspătă și unul dintre cei mai mari furnizori de carne pentru marile lanțuri de supermarketuri și rețele de cash & carry din România.

    Iulian Căzăcuț

    „În 2025 vor fi cel puțin cinci noi deschideri în țară, dar sperăm să ajungem la şase. Pe măsură ce accelerăm dezvoltarea, ne aşteptăm ca acest număr să crească. Credem că este un potențial de piață de peste 100 de locații Wendy’s în România. Deschiderea într-un mall este un început bun, dar vrem să creştem brandul pe piața locală și pentru asta probabil că va trebui să avem diferite tipuri de active şi luăm în calcul şi locații stradale sau drive-thru. Fiecare oraş în care mergem va avea un plan unic. Avem un plan pe termen lung şi ne uităm şi la restul oraşelor mari din România pentru a vedea unde putem deschide următoarele locații”, a spus pentru ZF John Chayka, chief executive officer la JKC Capital, în timpul evenimentului de deschidere a restaurantului Wendy’s dintr-un mall din capitală.

    Potrivit acestuia, lanțul american de fast-food a deschis prima locație săptămâna trecută la Iaşi, însă aceea a fost o deschidere cu public restrâns. Intrarea oficială pe piața din România a avut loc ieri, sâmbătă – 26 aprilie, la Bucureşti, odată cu deschiderea restaurantului din Mega Mall. Investiția pentru deschiderea unei locații Wendy’s în mall, conform lui John Chayka, variază între 1şi 2 milioane de dolari şi reprezintă cea mai mare cheltuială. Însă pentru JKC Capital, compania canadiană care a adus Wendy’s în România, au existat și alte investiții importante.

    Lanțul american de fast-food Wendy’s vede potențial pentru 100 de locații în România.


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful ANPC le răspunde ciobanilor! Piedone: La stâna controlată mirosea a miei intrați în putrefacție! Oficial din guvernul Poloniei: ”Vrem să închiriem un port la Marea Neagră” Subvenții APIA – modificări la Agromediu. Suprafața care intră la plată din acest an

    Ultimele știri

    Vremea în următoarele zile: rece, cu îngheț și chiar brumă pe arii restrânse Exportul de oi, din nou atacat de activiști! Cadavrul unui miel din România, adus de ape pe o plajă din Israel Un abator din Botoșani a devenit furnizorul de carne al unui mare lanț american de fast-food