• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Sâmbătă, la Cultivat în România: Oportunitățile pe care micii producători din zona industriei de carne le au după reducerea TVA la alimente

    agrointeligenta.ro -

    Ediția din 2 mai a emisiunii ”Cultivat în România” va aborda o temă fierbinte în aceste zile, respectiv reducerea de TVA și impactul său asupra prețurilor la alimente.

    Alături de două voci importante din industria agroalimentară – Radu Timiș, președintele Asociației Române a Cărnii, și de Ilie Van, președintele Uniunii Naționale a Crescătorilor de Păsări din România, vom afla care sunt oportunitățile pe care această relaxare fiscală le deschide pentru micile afaceri din piață.

    Emisiunea ”Cultivat în România” se difuzează în fiecare sâmbătă, începând cu 11.10, pe România TV!

    Ediția din această săptămână a fost filmată la Adunarea Generală a Asociației Române a Cărnii


     


     


    Te-ar mai putea interesa

    A intrat în vigoare interdicția la pășunat până pe 24 aprilie. Excepție pentru anumite suprafețe Școală de șoferi gratuită pentru tinerii care vor să își ia permisul. Cererile, până pe 27 ianuarie Ioan Jula, unul dintre pomicultorii care a suferit pierderi uriașe în acest an: ”Când lucrezi și pierzi, apoi baiul e mare”

    Ultimele știri

    ”Bătaie” la ADS pe terenurile pentru tineri fermieri. Constract cu arendă de 2.540 de kilograme de grâu pe an Banca de Alimente, ediția de sărbători. Carrefour România și Crucea Roșie colectează alimente pentru peste 2.300 de familii vulnerabile ANF, avertisment privind starea culturilor în câmp: Aplicarea tratamentelor „preventiv” sau „din reflex” – bani cheltuiți inutil!