• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Sâmbătă, la Cultivat în România: Oportunitățile pe care micii producători din zona industriei de carne le au după reducerea TVA la alimente

    agrointeligenta.ro -

    Ediția din 2 mai a emisiunii ”Cultivat în România” va aborda o temă fierbinte în aceste zile, respectiv reducerea de TVA și impactul său asupra prețurilor la alimente.

    Alături de două voci importante din industria agroalimentară – Radu Timiș, președintele Asociației Române a Cărnii, și de Ilie Van, președintele Uniunii Naționale a Crescătorilor de Păsări din România, vom afla care sunt oportunitățile pe care această relaxare fiscală le deschide pentru micile afaceri din piață.

    Emisiunea ”Cultivat în România” se difuzează în fiecare sâmbătă, începând cu 11.10, pe România TV!

    Ediția din această săptămână a fost filmată la Adunarea Generală a Asociației Române a Cărnii


     


     


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful ANSVSA s-a întâlnit cu turcii care au construit în România cea mai mare fabrică de amidon din porumb Prețul cireșelor la poarta fermei. Cât costă un kilogram de cireșe direct de la producător Record mondial stabilit la arătură cu un tractor autonom AgXeed

    Ultimele știri

    Calculele fermierilor, în pericol să fie date peste cap în mijlocul campaniei agricole din cauza prețului motorinei AFM a suspendat Rabla pentru Tractoare la pachet cu restul programelor de finanțare Florian Ciolacu, CFRO: În ferme există un deficit de venit ce nu va fi recuperat, în ciuda estimărilor de producții mari din acest an