• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Noul număr al revistei Agrointeligența – de luni, 25 mai, la TOATE chioșcurile de ziare. Se distribuie GRATUIT cu săptămânalul Capital

    agrointeligenta.ro -

    Noul număr al revistei Agrointeligența va fi disponibil de luni, 25 mai, la toate chioșcurile de ziare și punctele de presă din țară. Revista se distribuie GRATUIT, împreună cu săptămânalul economic Capital. 

    Din sumarul acestei ediții vă pute, dezvălui că veți afla:

    – care este experimentul cu care Dimitrie Muscă vrea să doboare toate recordurile de producție la grâu în 2015;

    – cum arată ferma din Dămienești a lui Laurențiu Baciu, șeful LAPAR;

    – adevărul despre cultura de goji și ce producții se pot obține la noi de pe o astfel de exploatație;

    – cine concurează cârnații de Pleșcoi pe plan intern;

    – creșterea iepurilor: ce am fost și ce am ajuns, precum și ce trebuie să facem pentru -ai ajunge din urmă pe vecinii din vest;

    – și multe alte articole interesante.

    Vă invităm să citiți noul număr al revistei Agrointeligența, tipărit luna aceasta într-un tiraj de 10.000 de exemplare, din care 4.000 se distribuie gratuit cu Capital, iar 6.000 sunt trimise direct către fermieri și specialiști din agribusiness.

    Coperta site

    Agrointeligența este singura revistă gratuită de agricultură din România!



     


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români