• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Praktiker aniversează 13 în România cu premii garantate și cele mai bune soluții financiare de pe piață

  agrointeligenta.ro -

  Praktiker România aniversează anul acesta 13 ani de prezență pe piața locală. Cu această ocazie, brandul cel mai îndrăgit de DIY și cu cea mai îndelungată experiență în acest segment, a lansat în perioada 19 august – 8 septembrie o amplă campanie prin care toți clienții care îi trec pragul sunt premiați.

  Astfel, la cumpărături de minim 150 lei în cele 28 de magazine Praktiker din București și din țară, clienții vor primi la casa de marcat un tichet răzuibil, cu câștig garantat. Premiile sunt variate, de la autoturisme Opel Corsa şi excursii în Turcia până la coşuri de cumpărături sau vouchere cadou. Cuantumul premiilor oferite se ridică la peste 600.000 lei.

  În plus, în această perioadă, Praktiker a pregătit oferte aniversare la peste 500 de articole de sezon, cu preţuri excepționale, cele mai bune de pe piață.

  Partener de nădejde în transformarea casei…în acasă

  “În cei 13 ani de când suntem aproape de români am reușit să creștem și să ne consolidăm relația cu clienții noștri. Aceasta cred că este, de altfel, cea mai mare realizare – faptul că am câștigat încrederea românilor și am devenit un partener de nădejde atunci când vor să își transforme casa în acasă. Ne place să spunem ca le-am fost alături de la început, când încă conceptul de DIY nu era cunoscut în România, în momentele importante din viața lor – de la amenajarea unei noi case, la alegerea mobilierului pentru copii. Am încercat întotdeauna să îi susținem cu cele mai bune oferte şi cu o paletă cât mai extinsă de produse. Ne dorim să le răsplătim încrederea printr-o campanie aniversară în concordanţă cu aşteptările lor”, declară Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

  Cele mai bune soluții financiare de pe piață

  Clienții Praktiker beneficiază de cele mai bune soluții financiare de pe piață, dezvoltate în parteneriat cu Banca Transilvania (12 rate fără dobândă), Garanti Bank (18 rate fără dobândă), Bancpost, ERB Retail Services (între 7-24 rate ușoare, fără dobândă) , BRD Finance (12 rate fără dobândă), Cetelem (12 rate fără dobândă cu posibilitate de creditare în fiecare magazin Praktiker), și Credit Europe Bank (14 rate fără dobândă). Totodată, clienții ERB Retail Services care fac cumpărături la Praktiker în perioada campaniei de aniversare, vor primi automat 200 lei pe cardul EuroLine – American Express pentru cumpărături de peste 2.000 lei în 7-24 rate ușoare. Clienţii Credit Europe Bank (CEB), care își fac noi carduri de credit CardAvantaj în aceeași perioadă, vor primi vouchere cadou în valoare de 200 lei.

  Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat în magazine și pe www.praktiker.ro.

  Despre Praktiker

  În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut si mai iubit brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de 98%. În prezent, compania are 28 magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice; produse pentru grădinărit si materiale de construcţii.   


  Te-ar mai putea interesa

  Producție record la grâu în ferma lui Dimitrie Muscă. Plus: ce producții a obținut la orz și rapiță Fungicidul Cuproxat Flowable învinge mana din culturile roșii, castraveți, ardei și vinete Fermă închisă de DSVSA. Decizia a fost contestată în instanță

  Ultimele știri

  Șef din APIA – anunț pentru crescătorii de animale care vor să ia subvențiile în avans Pajiștile sunt pârjolite, prețul nutrețului a explodat. Crescător de vaci: ”Trebuie să găsim un ajutor” Agrometeo: Secetă puternică la porumbul neirigat. Zonele unde culturile sunt cel mai afectate