Reţete de marketing

Ce cunoscut restaurant din București și-a făcut propria fermă de păsări

”După atâția ani de gastronomie românească tradițională de cea mai bună calitate știm cât de importantă este proveniența cărnii”, au declarat reprezentanții cunoscutului restaurant Nicorești, odată cu anunțul că și-au făcut propria fermă de găini ouătoare și de carne de unde se vor aproviziona pentru rețele românești din meniu.

Restaurantul bucureștean Nicorești este unul dintre cele mai vechi și cunoscute din Capitală. Situat central, pe strada Toamnei și având un specific românesc, localul a decis să investească într-o microfermă de creștere a găinilor ouătoare, dar și a puilor de carne.

”Păsările din care gătim la Nicorești provin din ferma proprie, de la țară, unde sunt crescute în aer liber, în spații deschise acoperite de verdeață, fără stres. Ele trăiesc mai mult decât cele din ferme industriale pentru că făcând mișcare, având acces la aer curat iau mai încet în greutate dar carnea și ouăle lor sunt mult mai bogate în nutrienți”, spun cei de la Nicorești pe site-ul restaurantului.

ou de tara

Potrivit declarațiilor oferite de oficialii localului pentru Restograf.ro, la toate rețetele Nicorești se folosesc ouă de țară din ferma proprie, în timp ce pe partea de carne, din producția proprie se prepară deocamdată doar ciorba de găină, puiul grill și puiul pe sticlă.

Foto: restaurantnicoresti.ro


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!