• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Soiul de grâu de la Rodbun care nu se vinde, ci se cumpără! Șefa APIA nu știe câte hectare de teren primesc subvenții în România. Declarația confuză, ”aplaudată” de colegi Sorin Moise – recomandări pentru colegii fermieri: ”Să nu mai ne hazardăm să cumpărăm teren prin credite cu dobânzi foarte mari

    Ultimele știri

    Agricultura de precizie – cât îi ajută pe fermieri să economisească. Calcule pe foaie Mușuroirea trandafirilor toamna – când și cum se face Fermă de vaci, scoasă la vânzare din cauza datoriilor. Se vinde cu tot cu utilaje și cu terenul în arendă