• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Fermă închisă de Garda de Mediu și amendată cu 100.000 lei Măsurile Guvernului Bolojan pentru fermieri: creșterea pragului minim la APIA la 2 ha, stimularea procesării, bani pentru irigații Veste bună de la ANSVSA pentru toți crescătorii de animale din România

    Ultimele știri

    Prășitul culturii de floarea-soarelui – beneficii Auchan România, votat „Magazinul Anului 2025” în retailul autohton și premiat pentru produse marcă proprie românești Micii fermieri sunt obligați de la 1 iulie să treacă la e-Factura