• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Adrian Chesnoiu: Un funcționar AFIR câștigă mai puțin decât un tractorist dintr-o fermă Subvenția la hectar – în baza facturilor prezentate de fermier. Legea, în premieră la nivel european Lege nouă la Guvern: Fermierii – scutiți de primării de la plata impozitelor pentru terenuri și tractoare!

    Ultimele știri

    Șeful ANSVSA, dr. Alexandru Bociu, la Bruxelles pentru a discuta despre siguranța în ferme și cea alimentară Egalizarea subvențiilor pentru fermieri – vot decisiv la Bruxelles la inițiativa unui eurodeputat român 500 de fermieri au celebrat ”Sărbătoarea Porumbului – De la plug la dronă” cu sprijinul fermelor vegetale TRANSAVIA și East Agro