• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Raport al Comisiei Europene: Ploile au întârziat semănatul în România. Fermierii au avut o fereastră mică pentru lucrări APIA a anunțat că a finalizat plata avansului. A doua tranșă din subvenții, din 2 decembrie Mic fermier: ”Am stat cu dovlecii până s-au stricat. N-am reușit să îi vând. Rafturile magazinelor sunt pline de dovleci importați”

    Ultimele știri

    Noua PAC: 40 de ONG-uri, inclusiv Greenpeace, cer reducerea subvențiilor la hectar și creșterea plăților pentru mediu OUG pentru desființarea unor agenții din subordinea MADR. Lista șefilor care rămân fără funcție Melci în valoare de aproape 100.000 de euro, furați dintr-o fermă în pragul sărbătorilor