• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Crescător de porcine: ”Cu prețurile medii de 12 lei/kg în viu nu acopăr nici costurile cu hrana, prețul corect ar fi de 17 lei/kg” Fermier român: ”Am refuzat să dau ouăle la export pentru a-mi păstra clienții de aici, de acasă” Egiptul a cumpărat sute de mii de tone de cereale din zona Mării Negre, dar nu din România

    Ultimele știri

    Parlamentul a aprobat legea care majorează taxele către stat. Baza de impozitare la terenul agricol crește cu 140% Ministrul Barbu și șeful ANSVSA – discuții cu retailerii pentru accesul la raft al produselor românești: ”Avem grad de autosuficiență de 120% la producția de ouă” Gospodarii dintr-o comună au început deja tăierea porcilor de Crăciun. DSVSA: ”A apărut o adevărată isterie”