• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Soluție cu bicarbonat pentru afide – rețeta originală folosită de legumicultori Sfatul unui antreprenor român: ”Aveți grijă de banii pe care îi aveți în cont, investiți prudent” Calendar controale APIA. Fermierii care vor fi verificați de inspectorii agenției de plăți

    Ultimele știri

    Export ilegal de carne de pui din Ucraina în UE. Schema care i-a adus milioane afaceristului acuzat Comisia Europeană a publicat noile cote de import pentru Ucraina la cereale, zahăr, carne de pasăre sau ouă Nicușor Dan redeschide discuția despre Legea arendei: ”Este un cadru legislativ care așteaptă modificări”