• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Avans APIA 2025 – subvențiile care intră în conturi până la finalul lunii Soiul de grâu de la Rodbun care nu se vinde, ci se cumpără! Sorin Moise – recomandări pentru colegii fermieri: ”Să nu mai ne hazardăm să cumpărăm teren prin credite cu dobânzi foarte mari

    Ultimele știri

    Subvenția APIA pe pârloagă scade la 20 euro/ha. Emil Dumitru, MADR: La o fermă de 100 ha, plată de 1.000 euro/ha pârloagă Ordonanță adoptată de Guvern: Amendă de 30.000 de lei pentru cei care hrănesc urșii și intervenții rapide în caz de atac O floare iubită de mulți riscă să dispară din cauza schimbărilor climatice