• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dumitru Grigorean, reales în funcția de președinte al Asociației Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România

    Roxana Dobre -

    Dumitru Grigorean a fost reales în funcția de președintele al Asociației Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România (ACBCR).

    Consiliul director al asociației s-a desfășurat sâmbăta trecută la Suceava într-un cadru discret unde membrii ACBCR au discutat probleme din sectorul creșterii raselor de carne dar și planul de ”bătaie” care va fi urmat în perioada următoare.

    ”Sâmbătă am avut Adunarea Generală  la Suceava. Pentru că pe ordinea de zi au fost multe și delicate probleme, am preferat să ne întâlnim fără presă sau autorități.  A fost aleasă noua conducere și am stabilit prioritățile pentru perioada următoare. Vom continua ce am început cu COP (Controlul Oficial al Producției – n.r.) și extinderea pentru tot ce înseamnă rasa Charolaise, programul de ameliorare etc”, ne-a declarat Dumitru Grigorean.

    Acesta spune că un progres important pentru asociație este că a fost mărit Consiliul Director cu 2 vicepreședinți astfel că în prezent asociația are reprezentare în toate regiunile .

    ”Avem doi vicepreședinți noi, este vorba de Szasz Istvan de la Societatea  comercială Sepsi Charolaia  SRL din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna și Popa Nicușor Cristian de la Ecoagrotec Tecuci. Practic ne-am mărit Consiliul Director de la 3 vicepreședinți câți aveam în trecut la 5. Activitatea asociației a devenit mult mai amplă, avem membri în mai multe județe și am decis să facem o împărțire pe zone, adică spre exemplu domnul Istvan va răspunde de tot ce înseamnă Ardeal”, ne-a mai explicat președintele ACBCR.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români