• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Maxi Traction 65 – noul model de anvelope pentru tractoare de la Firestone. Oferă o tracțiune mai bună și au o durată de viață mai lungă

  agrointeligenta.ro -

  Firestone a lansat anvelopele Maxi Traction 65 pentru tractoare, proiectate cu profil cu 11% mai adânc decât modelul anterior – aspect ce conferă durată de viață mai lungă și performațe ridicate pe parcursul întregului ciclu de viață.

  Noua anvelopă Maxi Traction 65 are bame mai late şi lățime mai mare anvelopei, asigurând un contact mai bun cu solul, ceea ce extinde viața anvelopei. Economia pe care aceste anvelope o asigură poate fi văzută și pe asfalt, unde bamele mai lungi, cu o suprapunere mai mare, cresc rezistența la uzură pe suprafețele dure.

  „Noul design Firestone cu bame mai adânci, mai late și mai lungi extinde semnficativ durata de viață și fiabilitatea anvelopelor Maxi Traction 65, oferind operatorilor agricoli costuri pe oră mai scăzute” a declarat Lothar Schmitt, Director al Departamentului Anvelope Agricole și Off-the-Road, Bridgestone Europa.

  Designul patentat al bamelor asigură tracțiune puternică

  Viața prelungită a Maxi Traction 65 nu compromite puterea de tracțiune. Mulțumită designului patentat Firestone cu design Dual Angle, Maxi Traction 65 oferă o performanță de încredere și constantă, crescând tracțiunea cu cel puțin 4%, în comparație cu anvelopele agricole standard.

  Combinată cu lungimea cresută a bamelor, suprafața mai mare de contact și auto-curățarea eficientă, Maxi Traction 65 permite operatorilor să lucreze o suprafaţă mai mare mai rapid și mai economic.

  În același timp, suprapunerea crescută a bamelor oferă operatorului confort ridicat pe asfalt – un extra beneficiu important pentru operatorii tractoarelor actuale grele şi de mare viteză care acoperă distanțe mai mari între terenurile agricole.

  Extinderea familiei Maxi Traction

  O dată cu lansarea Maxi Traction 65, Firestone extinde cunoscutul model Maxi Traction la seria 65 pentru tractoarele de mărime medie de astăzi. Acesta se alătură familiei Maxi Traction pentru utilaje de mare putere și Maxi Traction IF (Improved Flexion) pentru capacitate de încărcare mare și reducerea compactării solului, sub aceeși umbrelă a modelului Maxi Traction.

  Maxi Traction 65 este a patra generație a seriei anvelopelor radiale Firestone 65 pentru activități agricole generale. Firestone R9000 a fost lansată în 1997, urmată de R9000 EVO în 2001; ambele au ajutat la exinderea cunoscutei serii 65 pentru utilaje medii. În 2012 Firestone a introdus anvelopa Performer 65 care oferea indice de viteză mai mare. Acum, Maxi Traction 65 crește din nou performanțele seriei 65, cu o durată mai mare de viață și costuri pe oră mai scăzute.

  Firestone este un producător important de anvelope agricole la nivel mondial, cu o poziționare puternică pe piața Europeană. Brandul este deținut de Bridgestone Corporation, cel mai mare producător din lume de anvelope și produse din cauciuc.


  Te-ar mai putea interesa

  Tractor făcut scrum în fermă. Paguba este totală Programul Rabla pentru tractoare: 30.000 euro/fermă, ajutor la achiziția de tractoare și utilaje Principii de bază în ferma coordonată de ing. Gheorghe Porubszki, cofondatorul Zetor Tractor România Cadou de Crăciun din partea Agritehnica pentru studenții USV Iași: o combină complet echipată Ioan Ștefan Drienovski, Zetor România: Conservarea utilajelor agricole peste iarnă – sfaturi utile

  Ultimele știri

  Prezentatorul TV Dan Negru, intrigat de prețul urzicilor românești. Val de comentarii pro și contra Fermieri obligați de APIA să dea subvențiile înapoi, altfel vor fi executați silit Prețul rapiței a scăzut cu 30 euro/tonă de la începutul anului. Recolta 2024 – un preț mult mai bun Ultima strigare pentru sămânța de mazăre. Prețurile pe tonă au crescut la nivel mondial Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE