• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • CASE IH la EIMA 2016: Tractoarele din seria Luxxum își fac debutul la Bologna. Gama Farmall C vine cu opțiuni noi!

  agrointeligenta.ro -

  CASE IH va profita de EIMA 2016, expoziția internațională de mașini agricole și de grădinărit care va avea loc la Bologna, Italia în perioada 09-13 noiembrie 2016, pentru a lansa o gamă de tractoare modernizate Farmall C, în timp ce punctul culminant va fi premiera mondială a noii serii Luxxum – finalist în competiția „Tractorul Anului 2016” și de asemenea va fi prezentată și gama de tractoare Maxxum revizuită.

  Gama Farmall C revizuită

  Exemplele îmbunătățite ale celor șapte modele din gama Farmall C 58-114 CP, care încorporează o serie de caracteristici noi pentru 2017, vor face debutul european la EIMA 2016. La fel ca și modelele mai mari din gama Case IH, cotiera acestora poate fi dotată acum și cu multicontroller, unde toate comenzile, inclusiv transmisia și sistemele hidraulice pot fi acum la vârful degetelor. Capacitatea maximă de ridicare pe cele mai mari patru tractoare din această gamă a putut crește acum la 4,400 kg atunci cand optați pentru un cilindru suplimentar. Alte opțiuni ar fi cele trei trepte de viteză (540/540E/1,000rpm PTO), precum și un mod „eco” 40 kph viteză maximă atinsă la turația minima a motorului, plus posibilitatea de a opta pentru încărcătoarele frontale montate direct din fabrică.

  Luxxum face spectacol la debutul sau internațional

  Cu o putere de 99-117CP, noile modele Luxxum lansate în această toamnă vor fi de asemenea văzute pentru prima dată la un târg internațional major. Tractoarele din gama mijlocie au un nivel maxim de opțiuni, fiind dotate cu:

  un sistem automat de schimbare a vitezelor 32F / 32R cu transfer de putere;
  cotiera cu multicontroller cu joystick-ul pentru încărcător integrat;
  uspensie cabină;
  suspensie pe puntea față.

  Transmisia oferă opt game de viteze în patru trepte și poate fi setată pentru a se schimba în mod progresiv, atât pentru cele mai mici patru game de viteză la lucrarile agricole, cât și pentru cele mai mari patru game la deplasarea pe drumurile publice.

  Modelele Maxxum reîmprospătate

  Tractoarele din gama Maxxum au fost restilizate și îmbunătățite pentru anul viitor, cu patru modele cu puteri cuprinse între 115-145 CP cu patru cilindri și două tractoare de 145 CP cu șase cilindri, toate îndeplinind legislația privind emisiile. Îmbunătățirile suplimentare includ un nou pachet de lumină de lucru, design revizuit și un parbriz dintr-o singură piesă.

  În cabină sunt modernizate opțiuni pentru scaune și opțiunea de clasa 3 de control ISOBUS pe modelele Maxxum multicontroller și Maxxum CVX, permițând implementuri compatibile pentru a controla operarea tractorului cu o eficiență maximă. HMC II (functia pentru intoarcerea la capat de rand) ușurează operarea la capăt de rând în timp ce, în partea din spate a tractoarelor, noua poziționare a valvelor cu capace, poate face acum identificarea mai facilă cu ajutorul culorilor atunci când conectam implementurile hidraulice.

  Gama completă de produse Case IH

  Alte exponate vor include completări de ultimă oră ale gamei de tractoare Optum 270-300 CP – tractorul din gama medie, caștigatorul premiului „Mașina anului 2016” și unicul tractor cu șenile spate: Magnum Rowtrac, plus modele de tractoare Puma.

  Combina Axial-Flow va include un model de serie 140 cu dimensiunea grătarelor redusă (ajungând la 6 grătare din precedentul de 3), pentru o mai ușoară manipulare a acestora și alte îmbunătățiri anunțate anul trecut.

  Mai multe informații despre utilajele CASE IH găsiți pe site-ul www.titanmachinery.ro


  Te-ar mai putea interesa

  Dezastrul lăsat în urmă de vijeliile cu grindină cât un ou și rafale de peste 100 de km/h! Furtuni puternice anunțate în aproape toate județele. Alertă de vreme severă de la ANM Micii fermieri – sprijin de 37.000 de euro pe fermă. Decizia, la nivel european

  Ultimele știri

  Incendiu în ferma lui Ion Olteanu din Mihăilești. Peste 30 de hectare au ars chiar în timpul recoltatului Start fonduri europene pentru achiziția de utilaje! Proiectele se depun de marți, 25 iunie, la AFIR Bogdan Cățoi, fermier: La cultura de grâu am recoltat sub 700 de kilograme la hectar