• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • INDAGRA 2016: IPSO Agricultură va prezenta utilaje John Deere, Kuhn, Bednar FMT şi Manitou

    agrointeligenta.ro -

    IPSO Agricultură va expune utilaje agricole din gamele John Deere, Kuhn, Manitou şi Bednar FMT comercializate în România, la târgul pentru fermieri Indagra 2016. Specialiştii de produs, consilerii de finanţare şi consilierii de vânzări din cadrul companiei vor fi prezenţi la standul expoziţional pentru a le oferi vizitatorilor informaţii despre utilajele expuse. Participarea la eveniment face parte din seria acţiunilor realizate de IPSO Agricultură anul acesta pentru a sărbători 20 de ani de activitate pe piaţa utilajelor agricole din România. Târgul va avea loc în perioada 2- 6 noiembrie 2016 în complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti.

    IPSO Agricultură va expune două modele de tractoare John Deere: 6100 MC şi 6215R.

    Tractoarele John Deere 6MC sunt utilaje capabile şi versatile, echipate cu motoare de 4,5 L PWX cu transmisie PowerQuad Plus 16/16 (40 km/h), în standard sau PowerQuad Plus 24/24 (40km/h) opţional, pentru a oferi un cuplu lin, rapid şi confortabil. Printre caracteristicile modelelor din seria 6MC se numără: saşiu complet, platformă compactă versatilă şi soluţii inteligente GreenStar/ISOBUS Ready. Modelul 6100MC cu un motor care dezvoltă o putere nominală de 100 CP este reprezentativ pentru această gamă.

    Tractoarele din seria 6R au puteri cuprinse între 105CP şi 215CP, cu motor puternic PowerTech Plus. Acest nou grup propulsator cu sistem ecologic GreenEfficiency oferă o economie de combustibil fără precedent.

    combina-john-deere
    Combină John Deere W440

    IPSO Agricultură vă aduce combina John Deere W440 la ediţia de anul acesta a târgului Indagra. Versatilă, fiabilă, cu o putere sporită a motorului şi uşor de întreţinut, combina W440, reprezintă o gamă de combine compacte de dimensiuni reduse şi este potrivită atât pentru sole mici cât şi pentru sole medii. Datorită prezenţei bătătorului de spice netreierate, care reduce încărcarea suplimentară a bătătatorului, a scuturătorului şi a sitelor, un element de exclusivitate pentru acest model, combina W440 are o putere de 235 CP şi este dotată cu un pre-bătător şi 6 scuturători. Combina va fi echipata cu heder-ul John Deere 319R.

    Gama John Deere pentru gazon va fi reprezentată la Indagra 2016 prin maşinuţa de tuns iarba RUN 51, vehiculul utilitar Gator HPX, cositoarea Z 235 şi maşina de tuns iarba X350.

    RUN 51 este o maşinuţă de tuns iarba autopropulsată din seria Standard dotată cu colector de iarbă şi kit opţional de mulcire (tăiere fină a ierbii pentru a fi lăsată pe sol). ReadyStart este caracteristica specială care conferă motorului în 4 timpi pornire imediată, chiar dacă maşinuţele sunt utilizate într-o dimineaţă răcoroasă.

    masina-utilitara-john-deere

    În 2015 gama de vehicule utilitare John Deere Gator distribuită de IPSO Agricultură în România s-a îmbogăţit cu modelul HPX (Diesel). Creat pentru a fi provocat, acesta dă un randament ridicat şi în condiţii dificile de teren. Acesta are o capacitate mare de transport de 635 kg, suplimentată cu o capacitate de tractare de 590 kg, cea mai buna stabilitate din clasa sa, tracţiune 4X4, motor Diesel. Transmisia continuu variabilă şi suspensia semi- independentă permit acestui vehicul utilitar să performeze în orice situaţii. Viteza pe care o poate dezvolta motorul puternic cu care este dotat ajunge până la 40 km/ h.

    Gama John Deere Gazon vine în întâmpinarea utilizatorilor cu modelul Z235, cositoare cu rază de întoarcere zero, care va fi prezentă de asemenea la standul IPSO Agricultură de la Indagra. Echipat cu o platformă de tăiere de 107 cm cu sistem de evacuare laterală, mulcire sau colectare a ierbii modelul Z235 de la John Deere impresionează prin tăierea excelentă mai ales în spaţiile înguste sau sub arbuşti. Toate aceste elemente sunt completate de manevrabilitatea extrem de facilă obţinută prin utilizarea manetelor de control cu care este echipată cositoarea cu rază de întoarcere zero Z235.

    La ediţia de anul acest a târgului Indagra, IPSO Agricultură va expune distribuitorul de ingrăşăminte Kuhn Axis. Distribuitoarele de îngrăşăminte Kuhn se adaptează multiplelor tipuri de lucrări: împrăştierea de îngrăşăminte pe câmp, la margine de parcelă, fertilizarea târzie şi întrebuinţărilor speciale (în vie, pepiniere, grădini etc). Modelele AXIS (1.000- 4.000 litri) au lăţimi de lucru de la 12 la 50 m. IPSO Agricultură va expune la Indagra 2016 modelul Axis 30.1 Q.

    bednar
    Combinatorul Swifter de la Bednar

    Cel mai de succes utilaj Bednar pe piața din România, combinatorul Swifter, va fi reprezentat în varianta purtată pliabilă, prin SN 4000 – soluția potrivită pentru fermele mijlocii ce au nevoie de un combinator ușor de transportat între parcele, la Indagra 2016. Swifter este un combinator care reuşeşte să îmbine toate operaţiile necesare pregătirii patului germinativ perfect într-o singură trecere. Utilajul se poate utiliza pentru sisteme agricole convenţionale, precum şi pentru sisteme de prelucrare minimă a terenurilor. Proiectarea utilajului permite schimbarea facilă a organelor active tip săgeată cu cele tip Gamma sau cu organe active tip săgeată SB (sfeclă de zahăr).

    Pentru a transforma o cantitate minimă de combustibil în eficienţă maximă, încărcătorul telescopic multifuncțional MLT 732 Premium este echipat cu un motor cu patru cilindri, care dezvoltă 101 CP. Încărcătorul are o capacitate maximă de ridicare de 3.200 kg şi înălţime maximă de ridicare de 7 m, performanţe care îi permit să încarce cu usurinţă un tir la înălţimea de 4.5 m. Fabricat în Franta, acest model se caracterizează printr-un design optim al cabinei, care asigură un confort deosebit. Sistemul hidraulic în combinaţie cu JSM, permite realizarea unor cicluri de lucru rapide și efectuarea succesivă a mai multor mișcări. Pentru o productivitate maximă, Manitou oferă o maşină simplu de utilizat, care vine în standard cu o cupă de cereale de 2.500 litri.

    IPSO Agricultură – lider pe piaţa de maşini şi utilaje agricole din România

    IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje agricole la nivel internaţional, cu o reţea de birouri extinsă în 9 ţări, cele mai multe din Europa este lider pe piaţa de utilaje agricole din România. Compania oferă soluţii integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp şi pregătirea operatorilor.

    IPSO Agricultură este importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial, iar paleta de furnizori include şi alte marci de renume pe piaţa utilajelor agricole, precum Manitou, Kuhn, Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge etc.


    Te-ar mai putea interesa

    Ofertă la tractorul Zetor Fronterra de 136 CP cu dotări premium și garanție: 65.500 de euro Ce se întâmplă cu tractoarele pe care RAR le găsește neconforme la ITP Herculano: Remorci fiabile și eficiente pentru agricultorii români

    Ultimele știri

    Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii