• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • RED CARPET – EVENIMENT MARCA TITAN MACHINERY. Ofertele pentru combine CASE IH – subiect de maxim interes pentru fermieri!

  Gabriela Gimbășanu -

  GALA CASE IH RED CARPET. Joi, 10 noiembrie, la Hotelul Crowne Plaza, din București, compania Titan Machinery România a întins covorul roșu pentru fermieri, specialiști din domeniu, dar și reprezentanți ai mass-media, în cadrul unui nou eveniment ”Gala CASE IH Red Carpet”.

  Într-o atmosferă festivă, dar relaxată, cei care au dat curs invitație au putut afla toate detaliile despre cele mai recente tehnologii aplicate utilajelor CASE IH, utilaje pe care dealer-ul le comercializează în exclusivitate pe piața românească. De asemenea, specialiștii Titan Machinery le-au vorbit celor prezenți și despre ofertele de sfârșit de an la achiziția de combine, dar și care sunt soluțiile de finanțare pe care compania le pune la dispoziția producătorilor agricoli.

  dsc_0964dsc_100414976568_1228802967186656_3287062081740531702_o

  Conceptul ”Red Carpet” reprezintă mai mult o discuție deschisă cu fermierul, care înțelege care sunt avantajele utilizării unei combine marca Titan Machinery, dar primește răspuns și la eventualele întrebări pe care le are, pentru că la fiecare masă, alături de fermieri stă câte un reprezentant al companiei, gata să dea informații suplimentare.

  15016322_1228803640519922_357696126960074321_o

  Eveniment festiv ajuns la cea de-a cincea ediție

  RED CARPET a fost adus în România în 2012 ca o abordare diferită a clasicei prezentări de utilaje sau produse agricole, bazându-se mai mult pe discuții libere, mese rotunde și specialiști ai companiei, gata să le răspundă fermierilor la orice întrebare. La ediția din această toamnă, numărul celor prezenți a crescut simțitor, cu aproape 20%, semn că fermierii sunt interesați de o astfel de abordare diferită în materie de evenimente.

  14991105_1228802910519995_7463716286708773427_o

  ”Încercăm să schimbăm puțin lucrurile cu care fermierii au fost obișnuiți de-a lungul anilor, în sensul că nu ne-am propus niciodată să-i punem într-o sală și să le arătăm timp de 5-6 ore o serie de chestiuni tehnice pe care oricum le află de la reprezentanții noștri din teritoriu. Ceea ce încercăm să facem este să le arătăm acelor fermieri care nu au fost cu noi până acum cine suntem, ce facem împreună cu echipa Titan Machinery România, care sunt scopurile pe care ni le-am propus pentru viitorul apropiat. Ceea ce încercăm noi să facem este să ieșim puțin dintr-un standard clasic cu care oamenii au fost obișnuiți și să dezvoltăm o platformă conversațională în așa fel încât fermierii să plece de aici cu răspunsuri la toate întrebările pe care le au. În momentul în care faci un eveniment în industria de agribusiness și vin 200 de oameni este foarte greu să te ocupi individual de fiecare dintre ei. Modul în care am conceput evenimentul și modul în care oamenii sunt împărțiți în sală îi oferă posibilitatea fiecărui client să primească un răspuns pe loc. Ceea ce am adus nou în acest an sunt toate lucrurile pentru care am muncit în ultimii trei-cinci ani”, a declarat pentru Agrointeligența- www.agrointel.ro George Stanson, Business Manager al companiei Case IH&Steyr pentru România, Bulgaria, Serbia și Croaţia.

  dsc_0921-1

  Un Ford Ranger cadou la achiziția unei combine CASE IH Axial-Flow

  Titan Machinery România vine în sprijinul fermierilor în acest sfârșit de an, punându-le la dispoziție o ofertă nouă și atractivă la achiziționarea unei combine de recoltat. Astfel, fiecare fermier care achiziționează o combină CASE IH Axial-Flow din seria 140 sau 240 până în data de 16 decembrie va primi cadou o mașină PICK-UP FORD RANGER LIMITED 2016.

  ”Climatul financiar este unul foarte favorabil în acest an pentru agricultură. Profităm și de criză, dar și de alte aspecte și una peste alta, băncile încep să se orienteze din ce în ce mai mult către sectorul agricol. Anul acesta spre deosebire de anii trecuți când primeați un heder cadou sau un tractor de 100 de CP. Acum noutatea este că, în cazul în care faceți achiziția unei combine Axial Flow din seria 140 sau 240 fie puteți avea parte de un discount semnificativ, fie primiți un Ford Ranger. Pentru a beneficia de această ofertă, la 16 decembrie trebuie să îndeplinim cumulativ următoarele condiții: să avem un contract de vânzare-cumpărare încheiat între Titan Machinery și client, să se achite un avans de 5%, un contract de finanțare semnat cu tot ceea ce înseamnă cele solicitate de finanțator și taxa de management achitată la finanțator. În acest program au fost incluse și combinele din stoc și aproape că le-am epuizat. Sunt clienți care preferă Ford-ul, sunt alții care preferă discount. Ca să venim în sprijinul fermierilor am găsit o soluția ca atunci când merg la finanțator, să ia credit să se pună gaj numai pe combină și heder, nu mergeți cu mașina să puneți gaj”, le-a spus Melania Ungureanu, Deputy General Manager Titan Machinery România, fermierilor prezenți la eveniment.

  15003247_1228803717186581_8349809988920515121_o

  Gala ”Red Carpet” nu se putea încheia fără posibilitatea de a vedea la fațăa locului utilajele CASE IH. Astfel, fermierii au putut afla mai multe informații despre mașinile agricole în proximitatea lor întrucât în fața sălii de conferință unde s-a desfășurat evenimentul au fost expuse combina Axial-Flow CASE IH 7240, cu o putere a motorului de 431 CP și o capacitate a buncărului de 11.100 de litri, model care s-a și vândut la sfârșitul evenimentului, dar și tractorul CASE IH Magnum 380 CVX, desemnat tractorul anului în 2015.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Curiosul caz al vacilor din România care au fătări cu 3 sau chiar 4 viței! Guvernul a reușit să ”lase mască” o verigă cheie din lanțul de producție agricolă! Ambasadorul Elveției în România, în vizită la șantierul fabricii de etanol celulozic Clariant din Podari, județul Dolj

  Ultimele știri

  Ministrul Oros, discuții cu fermierii: Automate de lapte pentru fermele cu până la 20 de vaci! Subvenții APIA 2020: Fermierii care au dreptul să încaseze plata pe hectar! O mare fermă din România a câştigat procesul cu ANAF după 4 ani prin tribunale!

  Căutare în articole