• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • EXCLUSIV! Fermierii – CONVOCAȚI la Ministerul Agriculturii!

    agrointeligenta.ro -

    Fermierii – convocați la Ministerul Agriculturii într-o zi-maraton de ședințe! Principalele structuri de reprezentare din sectorul agricol au primit invitație la o primă rundă de discuții oficiale cu noua conducere a Ministerului Agriculturii.

    Invitația adresată liderilor din sectorul agricol este semnată de secretarul de stat Daniel Botănoiu și specifică faptul că  fermierii vor dialoga direct cu ministrul agriculturii Petre Daea.

    Mai mult, din informațiile Agrointeligența – www.agrointel.ro, organizațiile sunt programate mâine, marți – 17 ianuarie, la discuții – fiecare la o oră diferită, pentru a-și putea expune pe larg problemele din sectorul pe care îl reprezintă. Se urmărește realizarea unei analize a respectivului sector pe următoarele subiecte: identificarea problemelor și stadiul actual al sectorului, schemele de sprijin și propuneri de eficientizare a sectorului.

    Menționăm că seria de întâlniri de mâine este prima pe care noua conducere o are, în mod oficial, cu liderii din agricultură. Au mai existat însă discuții și întâlniri pe care noua conducere le-au avut de la instalare cu liderii principalelor organizații din sectorul agricol din România.


    Te-ar mai putea interesa

    Rabla pentru tractoare – ghid final. Condiții, acte necesare, procedură de înscriere Tractoarele New Holland pe care fermierii le pot cumpăra prin Programul Rabla pentru Tractoare Subvenții APIA 2024 – tranșa a doua. Plățile finale achitate pe hectar și cap de animal

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial