• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • BURSA POMILOR FRUCTIFERI: Ce preț au puieții la pepinierele private și cele de stat

  Roxana Dobre -

  Dacă ați ratat plantările din toamnă este timpul să cumpărați material săditor în această perioadă. Pentru alegerea materialului săditor este important să consultați un specialist dacă dezvoltați o livadă mai mare sau să fiți atenți de unde cumpărați pentru că de multe ori, dacă nu achiziționați pomii din pepiniere autorizate, vă puteți trezi peste 4-5 ani fie că pomul nu fructifică, fie că nu este soiul pe care îl credeați.

  În această perioadă și pepinierele de pomi fructiferi se întrec în oferte și aplică reduceri. Agrointeligența – www.agrointel.ro vă prezintă șase dintre ofertele unor pepiniere și institute de cercetare de la noi din țară. De specificat că prețurile suferă modificări în general când comanda de pomi fructiferi ”sare” de 1000 de bucăți. Când faceți comanda nu ezitați să puneți toate întrebările legate de recomandările privind plantările soiurilor respective, îngrijire și tăieri și în funcție de zona geografică de unde aparțineți.

  Pepiniera Botoșani

  Comercializează o gamă diversificată de pomi fructiferi (măr, păr, cireș, vișin, cais, prun, nuc etc), viță de vie și arbuști. Materialul săditor este cerificat fitosanitar și este adaptat condițiior pedoclimatice din țara noastră.

  Societatea  asigură transportul în toată România prin curierat, cheltuielile fiind suportate de către client. Pentru expedieri prin curierat, valoarea minimă a unei comenzi este de 100 lei.

  Pomi Fructiferi: măr, păr, prun, cireș, vișin, cais, piersic, gutui, nectarin 13 lei/bucata
  Viță de Vie 10 lei/butașul
  Arbuști Fructiferi Mur fără spini– 10 lei/bucata
  Zmeur – 5 lei/bucata

  Pepiniera Szekely Aiud

  Sunt pe piață din 1993 iar din 1996 au devenit atât comercianți cât și producători. În 14 ani de experiență în domeniul pomiculturii au onorat comenzi în toată țara.

  Proveniența materialului săditor este din producție proprie, acesta fiind controlată și garantată de Institutul Național de Control al Semințelor și Materialului Săditor.

  Pomi Fructiferi La bucată: 9 lei; Engros: la rădăcină liberă – 8 lei
  Viță de Vie La bucată: 6 lei
  Arbuști Fructiferi Agriș – 5 lei, Alun – 5 lei, Coacăz – 5 lei, Zmeur/Mur – 5 lei
  Moșmon 10 lei

  Pepiniera Emma

  Pomi Fructiferi Măr: Între 7 și 10 lei /bucata

  Păr: 12,50 lei/bucata

  Gutui: 12,50 lei/bucata

  Cais: 12,50 lei/bucata

  Prun: 12,50 lei/bucata

  Piersic: 12,50 lei/bucata

  Nectarin: 12,50 lei/bucata

  Cireș, Vișin: 12,50 lei/bucata

  Migdal: 12,50 lei/bucata

  Nuc: 12,50 lei/bucata

  Alun: 10 lei/bucata

  Viță de Vie Soiuri de masă/vin: 9 lei/bucata
  Arbuști Fructiferi Zmeur–3 lei/bucata

  Mur: 7,50 lei/bucata

  Moșmon 10 lei

  Comanda minimă este de 50 lei. Toți clienții  vor fi contactați telefonic înainte de livrarea coletelor. Costul transportului prin Fan Curier va fi suportat de către client.

  Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultura și Vinificație Blaj

  Staţiunea dispune de o suprafaţă totală de 895 ha, aparţinând, conform HG 517/1999, domeniului public şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul sectoruuil de cercetare ştiinţifică şi transfer a rezultatelor cercetării cu 9 profile de cercetare și sectorul de dezvoltare, cu ferme pilot, pentru verificarea rezultatelor cercetării în vederea transferului spre unităţile productive.

  O latură importantă a activităţii staţiunii a reprezentat-o şi o reprezintă în continuare, verificarea şi generalizarea rezultatelor cercetării, introducerea progresului tehnic în producţie, folosindu-se metode de difuzare şi aplicare a soluţiilor oferite de cercetare, care şi-au dovedit eficienţa.

  Pomi Fructiferi 7 lei/bucata
  Viță de Vie 6 lei/bucata (negociabil peste 5.000 butași)

  Arbori ornamentali

  15 lei/bucata

  Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa – Bucureşti

  Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa – Bucureşti este instituţie publică care funcţionează în subordinea Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Siseşti” – forul ştiinţific naţional în domeniul agriculturii, medicinei veterinare, industriei alimentare, silviculturii şi protecţiei mediului – şi în directa coordonare a Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni, Argeş.

  Staţiunea desfăşoară o gamă largă de activităţi, de la cele de cercetare şi dezvoltare la activităţi comerciale, prestări de servicii şi consultanţă.

  De asemenea, Statiunea conservă în colecţiile naţionale tezaurul genetic pentru speciile cais, piersic şi nectarin, cantonate în zona de sud a României, tezaur concretizat în peste 655 fenotipuri de cais şi 950 fenotipuri de piersic şi nectarin.

  Oferta: La achiziționarea de la 100 bucăți pomi din specia cais și prun, prețul de vânzare este de 5 lei/bucata.

  La achiziționarea de la 100-300 pomi, excepție speciiile cais și prun, prețul de vanzare este de 12,5 lei/bucata. La achiziționarea de peste 300 pomi prețul de vânzare este de 9 lei/bucata.

  Staţiunea de Cercetare şi Producţie Pomicolă Constanţa

  Staţiunea de Cercetare şi Producţie Pomicolă Constanţa s-a înfiinţat în anul 1977, în urma desprinderii laboratorului de pomicultură care a funcţionat în perioada 1957-1977 în cadrul Staţiunii de Cercetare şi Producţie Viti-vinicolă  Murfatlar. În prezent, stațiunea valorifică fructe produse în livezile proprii, precum piersici, nectarine, pavii, caise, cireşe, vişine. În plus, oferă material săditor pomicol din speciile: piersic, cais, prun, cireş, vişin, măr şi păr. Specialiștii stațiunii întocmesc și proiecte, schiţe, amenajare parcuri şi grădini, de înfiinţare şi exploatare de livezi, tehnologii de înfiinţare şi întreţinere livezi sau consultanţă în domeniu.

  Staţiunea de Cercetare şi Producţie Pomicolă Constanţa vinde pomi fructiferi din producție proprie, indiferent de specie, la prețul promoțional de 15 lei/bucata.


  Te-ar mai putea interesa

  Roșii mari de grădină – cinci secrete ale cultivatorilor cu experiență Dezastrul lăsat în urmă de vijeliile cu grindină cât un ou și rafale de peste 100 de km/h! Vijelii puternice, grindină și ploi de peste 40 l/mp. Județe sub alertă până joi

  Ultimele știri

  Adrian Pintea, MADR: Subvenția care ajunge în conturi în maxim o săptămână! Lupu, Holstein RO: Ar trebui să se oprească modul în care sume importante ajung la ferme fără un minim de performanţă Valentin Jecu, cultivator de usturoi: Nu știu dacă vom recolta cele 3 tone la hectar pentru ajutorul de minimis