Ştiri agricoleVremea

ANUNȚUL METEOROLOGILOR despre VREMEA DE PAȘTI!

Foto: www.zastavki.com

Anunțul meteorologilor pentru românii care doresc să sărbătorească Paștile afară, al aer curat – în curte, la pădure sau cu o scurtă plimbare prin parc. Prognoza meteo nu este deloc una încurajatoare și chiar dacă nu vom avea ploi în toate regiunile țării, temperaturile se mențin scăzute.

În prima zi de Paşte, vremea va fi răcoroasă în vestul, nordul şi centrul ţării, iar cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse vor fi ploi moderate cantitativ. În partea de sud şi sud-est, pe parcursul zilei vremea va fi încă uşor mai caldă, dar începând cu orele după-amiezii vor fi averse, descărcări electrice şi izolat, grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 20 de grade Celsius, cu temperaturi mai ridicate în Câmpia Română, iar cele minime între două şi 11 grade.

De luni, vremea se va răci în toată ţara, iar valorile termice vor atinge, pe timpul zilei, 14-16 grade. Cerul va fi predominant înnorat şi va ploua în toată ţara, iar vântul va avea intensificări locale în majoritatea zonelor. În zona montană, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Minimele vor fi cuprinse între minus două şi 10 grade Celsius.

Sursa: adevarul.ro


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!