Ştiri agricole

TRAGEDIE: UN ANGAJAT APIA A MURIT LA 41 DE ANI! Colegii acuză PROGRAMUL SUPRASOLICITANT!

Tragedie la APIA! Angajații agenției de plăți sunt în doliu după ce vineri noaptea, pe 5 mai, un coleg de-al lor s-a stins din viață la doar 41 de ani. Colectivul de la APIA este șocat cu atât mai mult cu cât totul s-a întâmplat brusc, iar inspectorul Ioan Galea de la APIA Chișineu Criș nu se știa să fi fost suferind de vreo boală cardiacă. 

Apropiați ai inspectorului Ioan Galea spun că acesta a murit în somn, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Nu știau să spună dacă Ioan Galea era cunoscut ca fiind cu probleme cardiace, dar se pare că aceasta a fost cauza decesului. Unii pun această dramă și pe seama programului de lucru.

În ultima perioadă, la APIA s-a lucrat și în weekenduri, ceea ce ar fi putut duce la o suprasolicitare.

Sursa: www.specialarad.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


6 comentarii

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca.Incao viata pe care o ia , programul de lucru din APIA care este supraincarcat , aplicatia lui Siveco (ghita fugarul),aplicatia IT buclucasa mai anii trecuti nu functioneaza nici azi normal(platita regeste in euro) ,presiunea psihica mai este amplificata si de presiunea pe care o pun conducerea MADR,APIA central, si judeteana pe functionarii de executie, au dus si duc in continuare la tragedii.
  Goje Petre,a murit in birou , s-a justificat de conducere ca el a “tinut mortis , a rupt portile” numai sa poata lucra cit mai mult peste program si vezi doamne asa s-a suprasolicitat .
  Ca fost functionar APIA ,multe as putea sa mai spun ,dar ma opresc a va spune ca indiferent citi se vor sacrifica , citi isi vor sacrifica viata ,nu va pasa nimanui si nimic nu se va indrepta in activitatea si functionarea MADR si APIA central, deoarece atata le este puterea de intelegere.
  P A C A T de vietile lor ca au fost tineri !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pe toti cei trecuti in nefiinta pe altarul APIA , bunul Dumnezeu sa le daruiasca odihna vesnica .
  Sincere condoleante !

 2. Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Dar noua ne spune ca sunt 100 la poarta care ne vor locurile de munca. Ce credeti ca simtim noi si in ce conditii lucram?

 3. Dzeu sa il ierte. Cum poti rezista lucrezi cu tot felul de oameni care vad doar bani si bani din subventii la suprafata la motorina iar in schimb lor nu li se cer niste standarde de performanta de productivitate tot cei de la Apia sunt de vina ca nu au controlat in teren

  1. Dumnezeu sa-l ierte! Dar nu e chiar asa! Cine vrea sa fie corect, este. Sunt o multime de reguli de respectat dar nu toti fermierii le respecta. Problema este ca sunt controlati doar cei mari si doar ei le respecta, restul se fofileaza. Si cum sa nu fie program suprasolicitant cand in legislatie scrie clar ca trebuie sa te duci tu, fermier, cu digitizarea facuta si, in fapt, mai bine de 90% asteapta sa le-o faca angajatii APIA. Care, din bunavointa si pentru a nu pierde oamenii banii, o fac. Dar e nesimtire din partea fermierilor. Hai! Nu ai stiut un an, doi sa o faci dar pune mana si invata daca vrei subventie. Si angajatii APIA cat sa mai duca?

 4. Adevarul ca programul este suprasolicitant. Lucrul cu omul este cel mai greu iar cand vine vorba de bani devine imposibil. Multi fermieri sunt fara pregatire ei provin din fostii mecanizatori agricoli care inainte de ’89 erau invatati sa fure si sa traga in piept statul prin tot felul de tertipuri ba cu medicale ba cu nemunca iar acum nu se mai satura de bani. Legile sun neclare banii din subventii se dau la suprafata fara niste standarde de atins.Toti mafiotii fac agricultura iar taranul autentic ori vinde pamantul ori il da in arenda pe o arenda modica.

Scrie un comentariu