Ştiri agricoleViaţa la ţară

EMISIUNE CU FERMIERI LA PRO TV! Iată cum TE POȚI ÎNSCRIE!

Foto: nnimgt-a.akamaihd.net

Interesul de care se bucură agricultura nu putea să treacă ”pe sub radarul” marilor televiziuni care mai nou se duelează în emisiuni care fie au ca temă provocările vieții la țară, fie chiar protagoniștii sunt agricultori în viața reală. Cel mai nou astfel de proiect debutează în curând la Pro TV, iar fermierii români interesați să fie implicați în proiect încă se pot înscrie în competiție. 

Gospodar fără pereche este numele reality-show-ului gândit de cei de la Pro TV și care va avea drept tematică viața la fermă, cu greutățile, dar și bucuriile ei. Mai exact, domnișoarele obișnuite cu viața la oraș se pot adapta cu traiul la o fermă, a anunțat postul de televiziune.

Un format similar a mai fost realizat în România. La vremea aceea, emisiunea era difuzată de Prima TV sub numele Fermier, caut nevastă, format care a fost achiziționat de către Pro TV în acest an. Totodată, așa cum vă amintiți probabil, abia recent, Pro TV a încheiat alt proiect în care vedetele erau provocate să trăiască la țară – Ferma vedetelor, emisiune prezentată de Iulia Vântur.

În cadrul noii emisiunii de la Pro TV, fiecare fermier va selecta zece femei care trăiesc din centre urbane, iar după mai multe etape două vor petrece o săptămână la o fermă alături de acesta; cea care îl va impresiona pe fermier prin adaptarea la stilul de viață rural va fi desemnată câștigătoare.

Înscrierile pentru fermieri încă sunt încă desfășurare, iar persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0728.188.511 pentru mai multe detalii.

Foto: protv.ro

Emisiunea ”Gospodar fără pereche” va fi prezentată de către Anamaria Prodan-Reghecampf, cunoscutul impresar din lumea fotbalului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu