Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

TERMEN PRELUNGIT pentru ACEASTĂ SUBVENȚIE!

O nouă sesiune de depunere a cererilor și a documentelor pentru producătorii agricoli care nu au putut să se încadreze în termenul inițial impus de Ministerul Agriculturii și care a fost de 2 mai. Crescătorii de vaci de lapte care au între 3 și 9 capete mai au la dispoziție și perioada 6 iunie – 7 iulie inclusiv pentru a solicita subvenția specială achitată dintr-un ajutor excepțional alocat de Comisia Europeană sectorului de lapte.

Noua sesiune de depunere a cererilor la APIA este inclusă într-un proiect de act normativ postat pe site-ul Ministerului Agriculturii.

Același document prevede și că ajutorul excepțional alocat sectorului de vaci de lapte și cel pentru alte sectoare de creștere a animalelor – suine, să fie achitat până cel târziu pe 30 septembrie 2017.

Vă reamintim că fermierii care au între 3 și 9 vaci de lapte beneficiază de o subvenție specială achitată prin APIA în baza unei cereri pe care trebuie să o depună împreună cu o serie de documente justificatoare.

Vă recomandăm să citiți și:

FERMIERI, DEPUNEȚI ACEASTĂ CERERE LA APIA! Iată lista cu TOATE DOCUMENTELE NECESARE!

O NOUĂ SUBVENȚIE pentru FERMIERI!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


4 comentarii

  1. În 18 aprilie 2017 ora 12’47 s-a precizat că plățile pentru acest ajutor se va face până în 30 iunie 2017. Mă întreb…multe?,dar mai ales mă!!!!!!! lipsa de considerație față de o “hotărâre hotărâtă”.Unde mai este puterea și temeinicea unei legi care să ne inspire siguranță și încredere?Sunt revoltată,nu egoistă.Vom înțelege vreodată că ignoranța ne costă?Pe această temă au fost publicate articole încă de anul trecut dar…”strigăt în pustiu”,deci respect pentru cei care-si respectă cititorii.Incompetența, amânările ,minciunile sunt alimentate de ignoranța generată de comoditate a celor direct interesați.

Scrie un comentariu