• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • IPSO Agricultură – ”casă nouă” la Fetești. ARNAUD VAN STRIEN: ”Vom continua investițiile”

    agrointeligenta.ro -

    Începutul anului 2017 a fost marcat de IPSO Agricultură cu un eveniment dedicat comunicării rezultatelor înregistrate în anul 2016, prilej cu care a anunțat și obiectivele strategice fixate pentru acest an. Modernizarea sediului de la Fetești reprezintă unul din aceste obiective importante, fiind parte a unui program de investiţii început în 2014, în valoare de aproximativ 20 milioane de euro.

    Sediul de la Fetești este amplasat în zona de sud-est a României, o zonă cu un potențial agricol remarcabil și locul unde sunt concentrate cele mai multe ferme de dimensiuni mari și unde performanța este definită de rezultatele obținute de fermieri. Am luat decizia ca acest sediu să intre într-un amplu proces de modernizare, un proiect în valoare de 1,42 milioane de euro, astfel încât să corespundă exigențelor partenerilor noștri din această zonă. Astăzi vă primim în casă nouă și vă mulțumim că ați ales să ne fiți alături într-un moment atât de important pentru IPSO Agricultură. Am dovedit în anul 2016 că ne merităm locul, fiind lider în piața de mașini și utilaje agricole din România și dorim să ne menținem această poziție, tocmai prin apropierea noastră față de fermieri. În perioada următoare vom continua investițiile, precum și seria de evenimente marca IPSO Agricultură și vă invităm să fiți martorii realizărilor noastre. Până la sfârșitul anului ne-am propus să extindem rețeaua noastră până la 20 de puncte IPSO Agricultură, în toată țara”, a declarat Arnaud Van Strien, Director General IPSO Agricultură.

    Deschiderea oficială a sediul de la Fetești, proaspăt modernizat, din strada Depoului, nr.10 A, județul Ialomița a avut loc în prezența autorităților locale, a fermierilor, a colaboratorilor și a reprezentanților mass-media de specialitate.

    Pentru că a devenit o obișnuință să abordeze fiecare eveniment marca IPSO Agicultură de o manieră diferită, nici inaugurarea sediului de la Fetești nu se putea înscrie într-un alt trend. Astfel că, în cadrul evenimentului festiv cei peste 150 de invitați, care acoperă o suprafață agricolă de peste 270.000 de hectare, au putut urmări un moment de live cooking și bartender show, fiind întâmpinați la intrarea în sediu cu un moment de muzică live.

    Sediul de la Fetești a fost primul centru regional care a oferit o structură complexă incluzând atelier, fiind inaugurat în anul 2007. Acesta acoperă 4 județe arondate regiunii Fetești, precum Constanța, Călărași, Ialomița și Tulcea, cu o suprafață arabilă totală de 1,5 milioane de hectare. Noua clădire a fost construită pe vechea locație și în prezent își desfășoară activitate pe un teren cu o suprafață totală de 6.145 m², din care 930 m² suprafață construită. Centrul de la Fetești include o clădire de birouri, un atelier modern, o magazie de piese de schimb, un showroom comercial și un spațiu expozițional pentru echipamente noi și de ocazie. În total, la Fetești lucrează 45 de angajați.

    Investiție de 1,42 milioane de euro

    Pentru modernizarea sediului de la Fetești s-au investit 1,42 milioane de euro, sumă ce include valoare terenului, construcție inițială și lucrările de modernizare ce au fost efectuate în această perioadă. Pentru modernizarea completă a sediului de la Fetești, dar și pentru a răspunde cerințelor fermierilor, o parte importantă a acestui proces a fost reprezentată de achiziționarea un teren de 7.200 m².

    Magazia de piese de schimb regională are o suprafață de 210 m² și include un stoc de piese gândite special pentru a asigura necesarul pentru clienții din regiune. Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri am acordat atenție deosebită stocului de piese de schimb din locația Fetești, având peste 5.000 repere distincte, cu o valoare de peste 615.000 euro. Magazia de piese de schimb este deservită de 11 persoane dedicate activității de ”Piese de Schimb”. Pentru reperele ce nu se află pe stoc, producătorii agricoli pot face comandă până în ora 15:00 a fiecărei zile, urmând ca piesele să fie livrate în maxim 48 de ore.

    Atelierul de service își desfășoară activitatea pe o suprafață de aproximativ 400 m² ce permite repararea simultană a 4 tractoare și 2 combine. Echipa de service din regiunea Fetești este formată din 20 de tehnicieni care reușesc să asigure un timp de intervenție de maxim 24 de ore, totul pentru a răspunde cât mai rapid și eficient solicitărilor fermierilor.

    IPSO Agricultură- lider pe piaţa de maşini şi utilaje agricole din România

    IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje agricole la nivel internaţional, cu o reţea de birouri extinsă în 9 ţări, cele mai multe din Europa este lider pe piaţa de utilaje agricole din România. Compania oferă soluţii integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp şi pregătirea operatorilor.

    IPSO Agricultură este importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial, iar paleta de furnizori include şi alte mărci de renume pe piaţa utilajelor agricole, precum Manitou, Kuhn, Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Pellenc, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge etc.


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till