Ştiri agricoleStrategii de afaceri

PIONEER, DUPONT ȘI DOW, echipă comună de vânzări de la 1 septembrie

Premieră în România – o decizie la cel mai înalt nivel, anunțată de către reprezentanții producătorului de semințe Pioneer, va schimba complet modul în care fermierii vor relaționa cu trei dintre cei mai importanți furnizori de inputuri din România.

După ce, la nivel mondial, companiile DuPont și Dow au fuzionat, în această toamnă se va trece la nivelul următor. Pasul a fost anunțat la Pioneer Portfolio Farm în Silistraru, județul Brăila, de către Maria Cîrjă, directorul de marleting al producătorului de semințe.

Putem spune că Pioneer are cea mai numeroasă echipă de specialiști și nu numai în această parte a țării (partea de sud – n.r.) avem peste 100 de agronomi care sunt plătiți să lucreze pentru dumneavoastră, pentru fermieri, pentru că ne dorim ca produsele noastre să ajungă la dumneavoastră direct de la noi să fie promovate direct de către noi și să aveți parte de cele mai bune informații și recomandări atât în ceea ce privește hibrizii, dar și tehnologiile pe care trebuie să le aplicați ca să vă ajute să obțineți producțiile cele mai mari de la produsele Pioneer”, a declarat Maria Cîrjă, director de marketing al Pioneer.

Marea schimbare se va concretiza în această toamnă, mai exact din 1 septembrie. ”Cred că mulți dintre dumneavoastră ați primit o informație de la noi. În sezonul următor veți avea să spunem privilegiul să cumpărați de la noi nu numai semințe, ci și produse de protecție a plantelor pentru că, începând cu 1 septembrie, trei mari companii se vor uni este vorba de: DuPont, Dow, Pioneer. Vom fi trei în unu de la 1 septembrie. Cu aceste cuvinte nu pot decât să vă urez să aveți o toamnă bogată, să câștigați bani mulți și să deveniți clienții noștri cei care nu sunteți deja. Iar cei care sunteți să nu uitați că Pioneer este unic, iar produsele Pioneer sunt unice. Chiar dacă ne vom numi altfel, sacii pe care îi veți cumpăra vor fi în continuare branduiți Pioneer”, a explicat Maria Cîrjă.

Evenimentul Pioneer Portfolio Farm de la Silistraru, județul Brăila, a reunit circa 300 de fermieri din județele de sud și sud-est.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu