• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Dragă fermier din România, Agrointel te poate ajuta!

  Vlad Macovei -

  Agrointel este cea mai importantă platformă media de agribusiness din România. Site-ul www.agrointel.ro este numărul unu în categoria ”Agricultură” din internetul românesc iar revista pe care tocmai o citiţi beneficiază de un parteneriat strategic cu cea mai influentă publicaţie de business din România: săptămânalul Capital.

  Am lansat cu succes ”Top 50 – cei mai bogaţi fermieri din România” şi proiectele noastre nu se opresc aici. Spun toate aceste lucruri pentru a arăta ca avem o responsabilitate uriaşă: aceea de a contribui şi noi la dezvoltarea agriculturii şi industriei alimentare în România. Iar pentru noi, cei de la Agrointel, aceasta nu este o lozincă goală de conţinut ci o activitate susţinută, zi de zi, avînd un singur lucru în minte: cum îi putem ajuta pe cei care muncesc în cel mai dinamic sector din economia românească, cel care va asigura creşterea economică a României şi în acest an. Și iată cum îi ajutăm! Scriem despre poveştile de succes ale celor mai buni fermieri din România, fie că sunt mari, mijlocii sau mici.

  Știm că aveţi foarte multe probleme, foarte multe greutăţi, ne implicăm în rezolvarea lor. Încercăm să fim o punte între autorităţi şi fermieri. Facem parteneriate cu fermieri şi cu companii din industriile conexe pentru a vorbi despre aceştia, a îi face cunoscuţi, într-un cuvînt a-I sprijini concret în afacerea lor. Prin audienţa şi influenţa pe care o avem, vă venim în ajutor, vă facem cunoscuţi, încercăm să vă ajutăm în rezolvarea problemelor, iar succesul nostru înseamnă de fapt succesul dumneavoastră.

  Vă invităm să apelaţi la noi, ori de cite ori credeţi că vă putem fi de folos. O vom face.

  Cuvintele mele pot părea unora greu de crezut, dar pînă la urmă, nu aceasta este menirea presei? Să ajute la dezvoltarea societăţii în care trăim. Să avem o societate mai corectă, mai prosperă, mai bine aşezată? Nu asta îşi doresc şi fermierii? Nu asta îşi doresc şi cei care lucrează în industria alimentară? Și cei care furnizează tractoare, seminţe sau îngrăşăminte? Sau cei care finanţează aceste sectoare? Eu cred că toţi aceşti oameni, toţi aceşti eroi ai activităţii de zi cu zi în încercarea de a menţine această ţară funcţională, exact asta îşi doresc.

  Știu că cei care lucrează în agricultură nu apar atît de des la televizor, părerea lor nu este atît de cerută, ce să mai vorbim de respectată. Agrointel a intrat pe această piaţă pentru a schimba această stare de fapt. Și lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Iar de această schimbare de optică din partea publicului, a politicienilor, a celor care lucrează în administraţie, a băncilor, a celorlalţi oameni de afaceri, vom avea de cîştigat cu toţii. Pentru că această ţară va fi mult mai prosperă dacă oamenii care lucrează în agricultură, în sectoarele conexe, în industria alimentară vor fi respectaţi, le va fi ascultat păsul, se va ţine cont de părerea lor.

  Agrointel se va asigura că toate acestea se vor întâmpla! Vă invit să deveniţi partenerii noştri în acest demers curajos!

  Notă: Acest text de opinie a fost publicat în ediţia mai 2013 a revistei Agrointel.


  Te-ar mai putea interesa

  Untul produs din aer, fără a mai fi nevoie de lapte, este în curs de aprobare pentru a intra pe piață Alertă meteo de furtuni și vijelii în jumătate de țară. Temperaturi sufocante și caniculă până joi Prețul grâului s-a prăbușit după noul raport USDA. Cât costă acum tona în portul Constanța

  Ultimele știri

  Prețul grâului, în creștere pe bursă, nu și la fermieri. Samson Popescu: Așteptăm să vindem măcar cu 90 de bani Județul unde s-a produs mai mult grâu decât anul trecut, dar de o calitate mai slabă Ministerul Agriculturii a dat derogare la neonicotinoide pentru campania agricolă de toamnă