• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • SYNGENTA sărbătorește 150 ani de INOVAȚIE ÎN SEMINȚE DE LEGUME. Ce produse noi pregătește compania PENTRU ANUL 2018!

    Roxana Dobre -

    Compania Syngenta marchează în acest an 150 de ani de legume cu gust! Acoperind peste 30 de culturi de legume și lansând în fiecare an 150 de produse noi, Syngenta semințe aduce inovație consumatorilor pentru a răspunde cerințelor întregului lanț alimentar, de la producători, distribuitori, retaileri și consumatori. 

    Divizia de Legume Syngenta și-a început activitatea în 1867 în Olanda comercializând semințe de varză, în prezent fiind pe piață cu peste 2.500 de produse. Syngenta semințe legume este numărul 1 în lume la cultura de curcubitaceae (pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, castraveți), vărzoase (varză, conopidă, broccoli, varză de bruxelles) și porumb dulce, și numărul 2 la cultura de tomate și ardei.

    Syngenta a participat și în acest an la cel mai mare și important târg agricol din România – Indagra

    La Indagra, echipa de specialiști Syngenta i-a întâmpinat pe vizitatori, răspunzând întrebărilor fermierilor prezenți dornici să afle ultimele noutați la semințele de legume. Compania Syngenta pregătește pentru anul 2018 nu mai puțin de 20 de produse noi pentru fermierii români – pepeni verzi extratimpurii, pepeni verzi sugar baby fără semințe, pepeni galbeni, specialități de roșii roz, cherry, prunișoară, roșii cu toleranțe ridicate la virusul petelor de bronz, ardei kapia cu aceeași toleranță, castraveți, varză albă, varză roșie, conopidă, broccoli și dovlecei.

    La Indagra, Syngenta a lansat catalogul de semințe de legume pentru anul 2018 unde cei interesați pot afla informații despre toate varietățile de semințe de legume din portofoliu, precum și produsele de protecția plantelor și programele tehnologice recomandate.

    ”Ne bucurăm să vedem și în acest an foarte mulți fermieri interesați de produsele noastre, de noutățile pe care le-am pregătit pentru anul următor; acestea au fost riguros testate mai mulți ani și sunt adaptate condițiilor specifice din țara noastră. Dorim ca fermierii să știe că specialiștii Syngenta sunt la dispoziția acestora pentru a oferi consultanță nu doar pe perioada târgului Indagra, ci pe durata întregului an”, a declarat Ramona Grama, Manager Marketing – semințe de legume.

    Este un an important pentru noi, un reper în istoria semințelor de legume Syngenta, începută acum 150 de ani în Olanda. Vom continua să inovăm, folosind toată experiența pe care am acumulat-o în această perioadă lungă de timp în dezvoltarea noilor produse pe care le punem la dispoziția fermierilor, astfel încât afacerea clienților noștri să prospere, și în același timp, să răspundem împreună nevoilor și cerințelor consumatorilor”, a completat și Sergiu Staicu, Directorul General Syngenta România.

    Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului de a elibera potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de parteneri, compania contribuie la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Pentru mai multe informații despre Syngenta vă rugăm să accesați www.syngenta.ro, www.syngenta.com sau www.growmorefromless.com.


    Te-ar mai putea interesa

    ”Ordonanța trenuleț” îi lovește în plin pe apicultori. Decizia Guvernului! Calendarul foilor de ceapă 2025. Lunile bogate în ploi și lunile în care va fi secetă Metru ster de lemne – ce este și cum se calculează

    Ultimele știri

    Un supermarket din România și-a amânat deschiderea pentru că nu a găsit angajați pe salariul de 7.100 de lei Piața îngrășămintelor la început de 2025. Se scumpesc fertilizanții cu azot, fosfor și potasiu Fermierul anului – ales în Botoșani cu ajutorul unui soft special, în cadrul Balului Fermierilor