IMPORTANTReţete de marketingŞtiri agricole

VIDEO-EXCLUSIV! Cele mai IMPORTANTE MOMENTE de la ANIVERSAREA KWS – 15 ANI ÎN ROMÂNIA!

Un eveniment de înaltă clasă! Așa putem defini aniversarea la care compania KWS a sărbătorit cei 15 ani de prezență în fermele din România, alături de cei mai importanți agricultori. Agrointeligența a fost prezentă la eveniment și vă aduce, în exclusivitate, un material video cu cele mai importante momente ale aniversării ce a avut loc la Palatul Știrbey.

KWS, alături de fermierii români. 15 ani de parteneriat corect pentru cele mai bune producții și cele mai bune randamente la hectar. O aniversare marcată în cadrul unui eveniment festiv cu cei mai mari agricultori și cu specialiști din agribusiness, eveniment ce a avut loc pe 19 octombrie 2017, la Palatul Știrbey de la Buftea. Aniversarea KWS a adus fermierilor și o noutate pe care o așteptau și care le va crește profiturile în fermă: noul concept ClimaControl³, care cuprinde hibrizii de porumb KWS cu toleranță ridicată la secetă și arșiță.

Agrointeligența vă prezintă un clip realizat la evenimentul KWS și care prezintă cele mai importante momente ale aniversării producătorului de semințe alături de fermierii români!

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!