Ştiri agricoleTractoare și combineUtilaje și tehnologii

MACHINE OF THE YEAR. Tractorul NEW HOLLAND T6.175 Dynamic CommandTM a primit titlul de TRACTORUL ANULUI 2018!

Tractorul New Holland T6.175 Dynamic CommandTM a primit titlul de “Tractorul Anului 2018” la categoria tractoarelor de putere medie, titlu acordat de un juriu compus din jurnaliști ale principalelor publicații cu tematică agricolă din Europa.

Premiul a fost acordat ca urmare a gradului de noutate și inovație tehnică prin care se remarcă noul T6.175 Dynamic CommandTM, dar și datorită beneficiilor pe care le aduce în fiecare fermă în care ajunge.

Liniile de forță ale tractorului sunt inovația, performanța, productivitatea, facilitatea operării și confortul, dar și costurile reduse de funcționare.

Acest premiu este mărturia clară a faptului că New Holland domină, prin tradiție, segmentul tractoarelor folosite în ferme mixte și în șepteluri. Este o binemeritată recunoaștere a efortului, muncii și dedicării tuturor celor implicați în dezvoltarea produsului tehnic T6.175 Dynamic CommandTM, pornind de la echipele de ingineri și ajungând până la întregul personal din fabrica Basildon”, a declarat Carlo Lambro, președintele mărcii New Holland Agriculture.

Noul T6 Dynamic CommandTM care completează seria de tractoare T6 este un utilaj multifuncțioanl cu tracțiune integrală. Aceste noi modele T6.145, T6.155, T6.165 și T6.175 sunt singurele modele din acest segment de putere care prezintă o nouă transmisie cu 8 trepte, powershift.

Seria T6 Tier 4B, introdusă recent în oferta AgroConcept, se remarcă printr-un design puternic, dar și prin îmbunătățiri dictate de exigențele din câmp, fiind echipată cu motor Nef ECOBlueTM HI-eSCR (cu sistem de reducere selectiv catalitică a noxelor cu eficiență ridicată), dezvoltată de FPT Industrial. Această linie de tractoare include 6 modele și a fost concepută pornind de la necesitățile fermierului de rând, existând posibilitatea de a alege dintre cinci modele în patru cilindri, cu o putere cuprinsă între 115 – 145 CP sau modelul de vârf, T6.180 în șase cilindri, cu o putere maximă de 145 CP.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!