• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • VIDEO: Lansarea DEKALB SMART – noua tehnologie pentru FERMIERII ROMÂNI!

  agrointeligenta.ro -

  iBelșug! Evenimentul de lansare al DEKALB SMART – cea mai nouă tehnologie dedicată fermierilor români, se desfășoară în Capitală, într-o locație selectă – Biavati Events din Floreasca, reunind foarte mulți fermieri de top din România!

  Compania Monsanto vine în ajutorul fermierilor și aduce pe piață o nouă soluție care să-i ajute să crească productivitatea la cultura de porumb cu până la 30%. DEKALB SMART este aplicația care facilitează accesul fermierilor la toate informațiile necesare monitorizării culturilor de porumb.

  Fermieri din toată țara au participat marți – 6 martie, la evenimentul organizat de compania Monsanto la Biavati Events din București, cu prilejul lansării noii platforme DEKALB SMART. Aceasta este o nouă soluție prin care fermierii își pot planifica și monitoriza culturile. Aplicația oferă suport fermierilor, arătând atât hibridul, cât și densitatea la semănat potrivită de la o parcelă la alta. Pentru un control absolut asupra culturilor, DEKALB SMART folosește imagini din satelit, indicând astfel toate informațiile legate de starea culturilor și emițând de asemenea alerte pe dispozitivul fermierului în cazul în care apar probleme.

  Fermierii caută în permanență metode pentru a-și mări productivitatea. Găsirea și dezvoltarea soluțiilor optime fac parte din activitatea zilnică a specialiștilor noștri. Prin utilizarea tehnologiei și a noilor soluții digitale din agricultură, fermierii pot să își maximizeze profitul, să aibă mai multă predictibilitate în privința evoluţiei culturilor, dar și să facă o agricultură sustenabilă. DEKALB SMART vine în întâmpinarea fermierilor și îi ajută să-și eficientizeze tehnologia de cultură și totodată, să îmbunătățească profitabilitatea culturii de porumb. Astfel, suntem prima companie de semințe certificate din România care aduce pe piața autohtonă o soluție personalizată în funcție de nevoile specific ale fermierilor”, a declarat Octavian Chihaia, director General al Monsanto România, Bulgaria și Republica Moldova.

  Avantajul principal al DEKALB SMART este că toate informațiile legate de cultura de porumb îi sunt disponibile oriunde și oricând fermierului pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe calculator.

  După spusele directorului de Marketing și Strategie al Monsanto România, Bulgaria și Republica Moldova, Daniel Stanciu, DEKALB SMART oferă fermierilor cele mai bune soluții pentru creșterea productivității, având în vedere tipul de sol din fiecare parcelă.

  Soluțiile SMART optimizează la maximum potențialul hibrizilor DEKALB și al terenului. Practic, această tehnologie ține cont de specificul fiecărui tip de sol existent și oferă soluția personalizată, parcelă cu parcelă. Suntem convinși că avem acum pentru fermierii români cele mai bune soluții pentru creșterea productivității și profitabilității”, a declarat Daniel Stanciu.

  Conform anunțului făcut la lansare de reprezentanții Monsanto, aplicația este gratuită pentru toți fermierii care cultivă hibrizi DEKALB.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  De ce să faci din FARMI un partener în agricultură? Agricultura de precizie – noua normă în Corteva! Andreas Huber: ”Tehnologia digitală asigură recolte stabile și reduce emisiile” Cum arată rapița lui Florin Paiu, fermierul care își pierduse orice speranță în această cultură!

  Ultimele știri

  Fermele care vor dispărea: 5 milioane de hectare de terenuri agricole – abandonate până în 2030! Se cere demisia lui Adrian Oros! ”Să plece din funcţie până nu falimentează întregul sector agroalimentar românesc!” Furnizorii au început executarea fermierilor după ce parlamentarii au votat contra despăgubirilor de secetă!