Furaje, seminţe, îngrăşăminteŞtiri agricole

VIDEO. Conferința BAYER: Managementul combaterii GRAMINEELOR în culturile de CEREALE PĂIOASE!

Agrointeligența – www.agrointel.ro transmite ÎN DIRECT Conferința Bayer dedicată combaterii gramineelor în culturile de cereale păioase. Evenimentul se desfășoară în București și reunești fermieri importanți din toată țara.

Astăzi, 8 martie, compania Bayer organizează conferința Managementul combaterii gramineelor în culturile de cereale păioase. Evenimentul are loc la Hotelul Sheraton, din București și sunt așteptați în jur de 250 fermieri și distribuitori de inputuri din România.

Evenimentul se concentrează pe inovațiile din agricultură, protecția plantelor și digitalizare din ferme. În cadrul conferinței iau cuvântul, rând pe rând, specialiști Bayer.

În deschiderea conferinței a vorbit Pascal Cassecuelle, Directorul Bayer România care a făcut o scurtă introducere, urmat de Julio Perez Catalan, Director Global Dezvoltare Erbicide Bayer care le-a vorbit fermierilor despre importanța s.a. mezosulfuron în controlul buruienilor graminee în context european.

Ion Mustafa, Director de Dezvoltare Bayer România este cel care va vorbi despre noul produs adus pe piață de Bayer: Atlantis Flex, o inovație în controlul buruienilor graminee la cereale.

Directorul Comercial Bayer, Mihai Gheorghe, a luat cuvântul în cadrul conferinței pentru a prezenta portofoliul de produse al companiei pentru culturile de cereale păioase. Totodată, Sorin Daraban, Directorul de Marketing Bayer România, a vorbit despre agricultura digitală.

Evenimentul de astăzi se dorește o combinație între inovație și ultimele informații aduse la capitolul protecția plantelor și digitalizare. Vrem din aceasta să arătăm faptul că rezultatele din cercetarea Bayer și investiția pe care Bayer o face în cercetare și dezvoltare capătă un contur și o formă pe care astăzi o punem în fața auditoriului, fermierii și distribuitorii din România, atât la capitolul protecția plantelor, cât și la capitolul digital farming, pe care îl vom dezvolta în cadrul întâlnirii de astăzi. Sperăm să fie de mare interes, așteptăm întrebările și provocările din partea audienței și a publicului. Cam 250 de persoane așteptăm astăzi, în principal fermieri din România, reprezentativi pentru cele 6 regiuni de vânzare pe care le avem și categoric colaboratorii din distribuție și rețeaua distribuției din România”, ne-a declarat, înainte de începerea evenimentului, Sorin Daraban, Directorul de Marketing Bayer România.

PARTEA I

PARTEA a II-a


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!