• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • PROGNOZA METEO pentru 8-9-10 aprilie. Cum va evolua VREMEA ÎN ZILELE DE PAȘTE!

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pentru zilele de Paște! Meteorologii au anunțat cum va fi vremea începând de astăzi, din Duminica Paștilor, și până la finele săptămânii. Vremea se anunță una bună, caldă, cu puțin vânt și precipitații, astfel încât vă puteți bucura alături de cei dragi de aceste zile însorite.

  Prognoza meteo: Duminică, 8 aprilie

  Vremea va fi în general frumoasă în toată țara, iar în regiunile intracarpatice va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 12 şi 16 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei şi cele mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări şi posibil ceaţă în primele ore ale zilei şi din nou noaptea în sudul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, inclusiv zona montană aferentă, dar şi pe litoral.

  Prognoza meteo: Luni, 9 aprilie

  Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi se va menţine predominant frumoasă. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în Banat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 11…14 grade. Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Local în sudul, estul şi centrul ţării se va forma ceaţă. Minimele termice se vor încadra între 1 şi 11 grade, mai coborâte, spre -2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate, până la 13 grade în dealurile Banatului.

  Prognoza meteo: Marți, 10 aprilie

  Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, nordice, centrale şi de munte, unde ziua, pe arii relativ restrânse, se vor semnala averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în Crişana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 25 de grade, mai scăzute pe litoral, unde vor fi doar între 12 şi 15 grade, iar cele minime se vor încadra între 2 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă.

  Cum va evolua vremea începând de miercuri

  Miercuri, 11 aprilie, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea înnorări temporare şi mai ales după-amiază şi la începutul nopţii, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice în regiunile estice, sudice, precum şi în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 25 de grade, mai coborâte pe litoral unde vor fi între 13 şi 17 grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea pe spaţii mici va fi ceaţă.

  Pentru joi, vineri și sâmbătă, vremea se pare că va rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Local şi temporar vor fi ploi, în majoritatea regiunilor.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  ALERTĂ METEO DE VIJELIE! ANM: RAFALELE POT AJUNGE LA PESTE 140-180 KM/H! VREME LA EXTREME: Ploi și temperaturi peste media perioadei. Zonele unde precipitațiile se mențin deficitare! Vremea: Prognoza meteo pe următoarele trei zile

  Ultimele știri

  Legume care se seamănă sau se plantează în martie Subvenția pe pășune și fânețe în 2020: Codurile care vă pot lăsa fără banii de la APIA! Dumitru Manole, fermier: Am redus cu aproape 50% suprafața cu floarea-soarelui. E primul an când semăn în februarie!

  Căutare în articole