Creșterea animalelorŞtiri agricole

MIORIȚA – varianta din Ardeal: Cioban ucis cu BESTIALITATE de doi ”colegi”!

Foto cu caracter orientativ

Altercație cu final tragic în zona Ardealului! O crimă înfiorătoare i-a șocat pe oamenii legii iar principalii ”actori” sunt trei ciobani care, după ce au băut împreună, s-au luat la ceartă iar totul a degenerat și unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă pe colegul său.

Un cioban a fost omorât cu lovituri de bâtă şi de cuţit, joi dimineaţă, în zona căii ferate din apropierea satului Beia, comuna Caţa, județul Brașov suspecţi în caz fiind chiar doi colegi ai lui.

“Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 17/18.04.2018, în jurul orei 5.00, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, cei doi inculpați, ciobani, colegi cu victima, au condus-o pe aceasta pe calea ferată din proximitatea satului Beia, com. Caţa, jud. Braşov, unde au lovit-o în mod repetat cu o bâta în cap şi au înjunghiat-o de mai multe ori în spate cu un cuţit, producându-i decesul. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procuror-şef secție urmărire penală, Adrian Aldea.

Oamenii legii i-au reținut imediat pe cei doi suspecți, care vor fi prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu