• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Excavatoarele Next Generation de la Caterpillar – în România prin Bergerat Monnoyeur

  agrointeligenta.ro -

  Bergerat Monnoyeur, de 27 de ani dealer Cat în România, a fost azi – marți, 12 iunie, gazda unei călătorii în viitor, prilejuită de lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION, echipamente de înaltă performanță, care anunță viziunea Caterpillar asupra direcțiilor de dezvoltare a industriei utilajelor de construcții la nivel mondial.

  Echipate cu tehnologii avansate de siguranță, cu tehnologii GPS, laser sau optice, capabile să adune și să analizeze date, noile modele Cat 320 GC, 320 și 323 oferă și soluții moderne de optimizare a costurilor, devenind astfel, un partener serios pentru consolidarea afacerilor.

  Principal eveniment Caterpillar al anului în România, prezentarea face parte din spectaculosul Roadshow “New Range. New Rules.”, început la mijlocul lunii aprilie, care a trecut până acum prin țări că Marea Britanie, Belgia, Germania, Bulgaria sau Slovenia, unde au fost organizate importante evenimente de prezentare. După traseul prin zece țări, turul european se va încheia, la începutul lunii iulie, în Olanda.

  Cele două camioane personalizate, acoperite în întregime cu reprezentări grafice ale noilor excavatoare, care au anunțat pe tot parcursul roadshow-ului nouă deviza a companiei: “New range. New Rules”, au fost expuse și la Mogoșoaia, invitând publicul să între în contact cu tehnologia de ultima generație.

  În cadrul campaniei “New Range. New Rules.”, reprezentanții companiei vor oferi informații detaliate cu privirelatoate soluțiile Bergerat Monnoyeur, astfel încât partenerii să poată lua cele mai bune decizii de achiziție, adaptate cerințelor fiecărui proiect.

  Seria evenimentelor continuă în zona Moldovei și în Ardeal

  Evenimentul de la Mogoșoaia, care va avea loc între 12 și 13 iunie, este dedicat zonei de sud a țării și deschide suită prezentărilor Caterpillar programate în România. Următoarea oprire va fi pe 15 iunie, la Centrul de afaceri și expoziții din Bacău, unde sunt așteptați antreprenorii din zona Moldovei, iar pe 19 iunie caravana va ajunge la Sebeș, la Balastieră firmei Elis Pavaje din Balomiru de Câmp, pentru un eveniment dedicat zonei Ardealului.

  Tehnologia necesară pentru lucrări performante și profitabile este disponibilă în gama completă, inclusiv ultimele modele de pe piață complet utilate. Modelele Cat 320 și 323 asigură un nivel tehnologic înalt chiar prin echiparea standard, incluzând sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence și Payload. Aceste tehnologii permit obținerea unei creșteri de 45% a eficienței operatorului, un ajutor esențial pe care îl propunem clienților noștri pentru a realiza lucrări eficiente și a deveni cât mai competitivi la nivel internațional”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur România și Republica Moldova.

  Consum de combustibil redus cu până la 25%

  Concepută că un partener de încredere pentru consolidarea afacerilor, familia de excavatoare Cat NEXT GENERATION propune noi modalitaţi de a economisi, sistemele performante cu caresunt echipate excavatoarele din noua serie fiind tot atâtea metode de reducere a costurilor și, totodată, soluții pentru o îmbunătățire semnificativă a performanțelor. Nouă viziune respectă cele mai noi principii cu privirela costuri, Total Cost of Ownership, care implică o analiză detaliată a impactului produselor și tehnologiilor în costul total al soluției propuse. Din această perspectivă, regândirea sistemului hidraulic a redus consumul de combustibil cu până la 25% -, iar o mai bună sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de întreținere cu până la 15%.

  Toate facilitățile oferite de utilajele de construcții, de la tehnologiile GPS, la cele laser sau optice de la Trimble, precum și de aplicațiile software și soluţiile de transmisie wireless instalate pe utilajele Cat, sunt disponibile, prin soluţii tehnice complete. Datele generate de produsele Trimble se pot colecta, gestiona și analiza, rezultând informaţii complexe ce îmbunătăţesc calitatea lucrărilor, preiau o parte din sarcinile operatorilor și a celor implicăţi în executarea lucrărilor, și duc, în final, la creșterea productivităţii.

  Pe lângă tehnologiile de localizare, cum ar fi GPS, lasere sau tehnologii optice, soluțiile Trimble includ aplicații software care pot fi personalizate pentru a răspunde cerințelor fiecărui șantier sau utilizator. Indiferent de marca utilajelor din parcul unui antreprenor, sistemele Trimble se instalează și pot fi operate extrem de simplu. În cele mai multe cazuri, dacă cerințele o impun, sistemele pot fi schimbate de pe un utilaj pe altul. Produsele și tehnologiile Trimble sunt aduse pe piaţa locală de SITECH România Construction Technology, companie parte a reţelei de distribuţie globală a SITECH. Compania comercializează sisteme de ghidare automată a utilajelor și de gestionare a șantierelor, echipamente topografice și software, pentru toate aplicaţiile, de teren și de birou. De asemenea, SITECH România Construction Technology oferă training personalizat, instalare, servicii și suport tehnic pentru toate produsele Trimble dedicate lucrărilor de construcții.

  Trimble oferă de sisteme de ghidare automată, 2D sau 3D, pentru diferite tipuri de utilaje: buldozere, gredere, excavatoare, compactoare, finisoare, freze, încărcătoare, camioane, etc., destinate unor aplicații extrem de variate.

  Evenimentele de prezentare sunt deschise tuturor celor interesați. Pentru a participa la următoarele evenimente, puteți accesa pagina www.newrangenewrules.com, secțiunea dedicată României.

  Despre Bergerat Monnoyeur România și Grupul Monnoyeur

  Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Leader de piață și promotor de soluții tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dumneavoastră. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gășiți la: www.bm-cat.ro

  Grupul Monnoyeur oferă echipamente, servicii și consultanță pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate. Este prezent în România și prin companiile:

  Eneria este specializată în soluţii de producere a energiei și motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte în diferite domenii de activitate.

  SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile și industriale oferind întreagă gama de produse și soluții Trimble.

  Mai multe detalii despre prezența globală gășiți la: http://www.bm-cat.ro/


  Te-ar mai putea interesa

  Guvernul a majorat bugetul APIA. Când ar intra în conturi subvenția de 100 euro VTol Agrobee 200, cea mai mare dronă agricolă poate pulveriza 380 de hectare pe zi Fasolea, cea mai nouă cultură în ferma familiei Gheorghiță. De la 2 hectare, la 100 de hectare

  Ultimele știri

  Anunț pentru fermieri: Astăzi s-a făcut plata pentru subvenția de 100 euro la hectar! Ultima oră despre subvențiile APIA! Situația la zi cu fermierii care încasează plăți la hectar! Primii fermieri care intră la recoltat cu trei săptămâni mai devreme din cauza secetei