Primește revista gratuită Promovează afacerea ta Despre noi și contact
CATEGORII PRODUSE ARTICOLE EXTERNE AUTORI ARHIVĂ

AZI 16:45 Vremea rămâne INSTABILĂ până joi seară! Avertizările Cod Galben și Cod Portocaliu, actualizate!

AZI 16:04 Povestea tânărului care crește bivolițe și ară pământul cu plugul tras de cai

AZI 14:16 Fonduri europene epuizate în ȘASE MINUTE de la deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor!

Real Shit: Bălegarul la cutie pentru care italienii plătesc 8,9 euro

balegar la cutie

Reîntoarcerea consumatorului către natural l-a făcut pe un antreprenor să se gândească la o idee neobișnuită pentru a face profit: bălegarul ambalat. Vorbim despre produsul Real Shit, un brand dezvoltat de italianul Federico Lodolini, și care deja face furori în vestul Europei pentru că este, în același timp, și cel mai vechi produs de fertilizare, dar și cel mai inovator.

”Ingredientele” de bază ale îngrășământului sunt bălegarul de vacă și gunoiul strâns de la găinile dintr-o fermă din Italia. În urma procesului de compostare, produsul final este ambalat în cutii metalice de 750 de grame și se vinde ca fertilizant 100% bio la un preț de 8,9 euro bucata în supermarketuri (vezi sursa) și 6 euro bucata în magazinele online.

2

”Nu este un simplu bălegar. Vei cumpăra 750 de grame de cel mai bun fertilizant, provenit direct din fermă și compostat timp de nouă luni, ca un whisky bun. Produsul conține suficient azot, fosfor și potasiu pentru a reînvia orice plantă urbană. Încearcă-l și îmi vei mulțumi mai apoi – sau mai bine mulțumește-le vacilor și găinilor care au tot meritul pentru acest produs”, scrie producătorul pe site-ul www.real-shit.com.

Ideea produsului Real Shit are în spate o companie puternică de marketing care are forța de a transforma banalul bălegar într-un produs de succes dedicat celor care își cultivă singuri legumele, în special celor care fac grădinărit urban.

În prezent, îngrășământul natural pe bază de bălegar este disponibil în magazine din Italia și Marea Britanie și online pentru tot vestul Europei.

1174597_207338819428178_1019581158_n

nut

Înființarea unei livezi de nuci cu fonduri europene: Afacerea agricolă la care investiția se amortizează de la prima recoltă

nuca

Plantația de nuci forestieri – afacerea cu care îți faci copiii milionari în euro. Ai nevoie de doar două hectare de teren și 6.000 de euro!

zmeura

Cititor: după marijuana, cea mai profitabilă cultură este zmeura

Lidl Romania

Lidl, făcut praf de un turist străin: La noi în Polonia, aceleași produse sunt cu 50% mai ieftine. Explicația retailerului, taxată de români pe Facebook

Cel mai ieftin schimb valutar în cont Cum să cumperi din SUA, mai ieftin Cel mai ieftin transfer de bani internațional
NUME (necesar)
E-MAIL (nu va fi publicat)
WEBSITE (opţional)
ABONAMENTE CONTACT PUBLICITATE TERMENI ȘI CONDIȚII COOKIES