Primește revista gratuită Promovează afacerea ta Despre noi și contact
ȘTIRI AGRICOLE CATEGORII PRODUSE AUTORI ARHIVĂ

AZI 17:46 SCHIMBĂRI la APIA! Ce atribuții noi va avea agenția de plăți!

AZI 15:02 Pepene „otrăvit” cumpărat dintr-un mare lanț de hipermarketuri: ”Mai are puțin și bubuie! Este NENOROCIRE ce e aici!”

AZI 14:05 Scutiri de impozite pentru fermierii din cooperative! Ce facilități fiscale au fost adoptate de Parlament!

Real Shit: Bălegarul la cutie pentru care italienii plătesc 8,9 euro

balegar la cutie

Reîntoarcerea consumatorului către natural l-a făcut pe un antreprenor să se gândească la o idee neobișnuită pentru a face profit: bălegarul ambalat. Vorbim despre produsul Real Shit, un brand dezvoltat de italianul Federico Lodolini, și care deja face furori în vestul Europei pentru că este, în același timp, și cel mai vechi produs de fertilizare, dar și cel mai inovator.

”Ingredientele” de bază ale îngrășământului sunt bălegarul de vacă și gunoiul strâns de la găinile dintr-o fermă din Italia. În urma procesului de compostare, produsul final este ambalat în cutii metalice de 750 de grame și se vinde ca fertilizant 100% bio la un preț de 8,9 euro bucata în supermarketuri (vezi sursa) și 6 euro bucata în magazinele online.

2

”Nu este un simplu bălegar. Vei cumpăra 750 de grame de cel mai bun fertilizant, provenit direct din fermă și compostat timp de nouă luni, ca un whisky bun. Produsul conține suficient azot, fosfor și potasiu pentru a reînvia orice plantă urbană. Încearcă-l și îmi vei mulțumi mai apoi – sau mai bine mulțumește-le vacilor și găinilor care au tot meritul pentru acest produs”, scrie producătorul pe site-ul www.real-shit.com.

Ideea produsului Real Shit are în spate o companie puternică de marketing care are forța de a transforma banalul bălegar într-un produs de succes dedicat celor care își cultivă singuri legumele, în special celor care fac grădinărit urban.

În prezent, îngrășământul natural pe bază de bălegar este disponibil în magazine din Italia și Marea Britanie și online pentru tot vestul Europei.

1174597_207338819428178_1019581158_n

EXITCARD EXITCARD

Care-i mai rentabilă, cultivarea zmeurei sau a capsunilor? Un începător și un veteran își povestesc experiența

michael-liebscher

Nemţii cultivă pământul lăsat pârloagă de români. Doi tineri din Hanovra se îmbogăţesc la Fălticeni

sera

Sera îngropată cu care poți produce legume și în miezul iernii. Costă 270 de euro și o poate construi orice gospodar

young-couple-pointing-at-imaginary-house

Lege în vigoare: 1.000 mp – teren GRATUIT pentru tinerii care vor să își facă o casă la țară. Care sunt condițiile și pașii ce trebuie urmați!

Cum să-ți deschizi un cont IBAN în euro fără comisioane Cum să cumperi din SUA, mai ieftin Cel mai ieftin transfer de bani internațional
NUME (necesar)
E-MAIL (nu va fi publicat)
WEBSITE (opţional)
ABONAMENTE CONTACT PUBLICITATE TERMENI ȘI CONDIȚII COOKIES