Creșterea animalelorŞtiri agricole

Afacerile lui Laurențiu Reghecamf, în pericol. Soțul Anamariei Prodan crește cei mai scumpi porci

Cunoscutul antrenor de fotbal, Laurențiu Reghecamp, a investit în agricultură alături de soția sa, managerul sportiv Anamaria Prodan. Cei doi dețin o fermă cu cei mai scumpi porci din lume, iar toamna trecută au închiriat și o fermă unde cresc ovine.

Cei doi celebri soț se tem ca Pesta Porcină Africană să nu le vină de hac în afacerea cu creșterea porcilor din rasa ”Pata Negra”. Acum trei ani, Laurențiu Reghecampf a început sp investească în această rasă exclusivistă, iar soția sa a supervizat afacerea agricolă a familiei.

”Rasa pe care o cresc cei doi se numeste Pata Negra sau Jamon iberic și este cea mai scumpă din lume. Porcul iberic negru este hranit în cea mai mare parte cu ghindă, de aceea un kilogram de carne, care capătă un aspect marmorat, nu coboara niciodată sub 100 de euro!”, au dezvăluit apropiați ai familiei pentru WOWbiz.ro.

Se pare că afacerea cu porci din rasa Pata Negra merg bine, în ciuda începutului mai dificil. În această perioadă, însă, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan se tem de Pesta Porcină Africană ce le-ar putea distruge investiția. Chiar recent, cei doi au achiziționat un nou lot de animale pentru o nouă producție.

Toamna trecuta, soțul Anamariei Prodan a închiriat și o fermă de oi de la complexul agrozootehnic Vlăsia din comuna Snagov, exploatația fiind una dintre cele ce aparțin patrimoniului statului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu