• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • VASILE IOSIF, Directorul General FMC Agro România, este noul președinte AIPROM!

  Oana Timar -

  Vasile Iosif, Director General FMC Agro Operațional România, este noul președinte al Asociației Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM).  Noul Consiliu Director al AIPROM a fost ales marți, pe 4 septembrie, în cadrul unei ședințe în care au fost stabilite și grupurile de lucru din cadrul organizației.

  Vasile Iosif și-a început parcursul profesional în cadrul Laboratorului Central pentru Carantină Fitosanitară și apoi ca Inspector de Protecția Plantelor, în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (România). În anul 1995 s-a decis să plece în mediul privat de afaceri lucrând aproape 10 ani în cadrul AECTRA România, dintre care 5 ani Director General al companiei. După aproape 13 ani petrecuți la conducerea Du Pont România în poziția de Country Leader și un an în fruntea FMC Agro Operațional România, Vasile Iosif beneficiază de o experiență profesională în domeniul protecției plantelor de mai bine de 25 de ani, perioadă caracterizată de implicare și pasiune.

  „Le mulțumesc membrilor Consiliului Director AIPROM pentru încrederea lor. Vom continua împreună să urmăm strategia actuală care constă în consolidarea comunității de membri și promovarea utilizării în siguranță și responsabile a produselor de protecția plantelor, precum și reprezentarea intereselor membrilor în dialogul public”, a declarat Vasile Iosif, conform unui comunicat de presă al AIPROM remis Agrointeligența – www.agrointel.ro.

  În aceeași zi, Consiliul Director i-a ales pe Pascal Cassecuelle, Managing Director, Bayer România, alături de Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova, Corteva Agriscience, drept Vicepreședinți AIPROM.

  Pascal Cassecuelle, Managing Director, Bayer România și-a încheiat după aproape 2 ani misiunea în calitate de Președinte AIPROM. În timpul alegerilor, Pascal Cassecuelle a declarat: „Am văzut cum AIPROM a câștigat vizibilitate și credibilitate în rândul membrilor săi, al instituțiilor publice de specialitate, precum și în rândul altor asociații sau media. Le mulțumesc tuturor membrilor, unui Consiliu Director foarte implicat și echipei operaționale, eficace și motivate”.

  În cadrul aceleiași întruniri au fost aleși și noii reprezentanți ai membrilor titulari, și anume Dimitrios Drisis, CEO, Adama România și Moldova și Dorin Pop, Marketing & Development Manager, Belchim Crop Protection.

  Mai mult decât atât, în săptămâna anterioară, au fost aleși și noii reprezentanți ai companiilor care formează grupurile de lucru din cadrul AIPROM.

  Noii lideri și co-lideri sunt:

  Grup de lucru Autorizare si Legislație:
  Lider: Violeta Dumitru (Bayer România);
  Co-lider: Marius Brătășanu (Arysta)

  Grup de lucru Piață, Marketing și Media:
  Lider: Mihaela Vasile (Monsanto România);
  Co-lider: Silviu Caimac (Summit Agro România)

  Grup de lucru Mediu, Siguranță, Ambalare și Etichetare:
  Lider: Andrei Vior (Bayer România);
  Co-lider: Mihai Papazi (BASF)

  Grup de lucru Stewardship:
  Lider: Andrei Măruțescu (Syngenta România);
  Co-lider: Ana-Maria Pascariu (BASF)

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Prognoza meteo până pe 7 septembrie! Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni! Român arestat după ce a furat roțile unui tractor! Funcționarii APIA, scoși din comisiile de evaluare a secetei. Localizarea parcelelor – o problemă!

  Ultimele știri

  Subvenții APIA: Lista cu crescătorii de animale aflați la control în fiecare județ! Subvenții APIA 2020: Controlul pe teren se face și în lipsa/fără prezența fermierului! A plătit avans de 4.000 de euro pentru un tractor second-hand ce nu există!

  Căutare în articole