Ştiri agricole

COMISARUL PHIL HOGAN, DIN NOU ÎN ROMÂNIA! Cu cine se întâlnește OFICIALUL DE LA BRUXELLES!

Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, revine în România! Mâine, joi – 13 septembrie 2018, înaltul oficial european se va întâlni la București premierul Vasilica-Viorica Dăncilă, cu ministrul agriculturii Petre Daea și cu reprezentanți ai Comisiei pentru afaceri europene și ai Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală din cadrul Parlamentului României. De asemenea, comisarul Phil Hogan va avea o întâlnire cu membri ai comunității fermierilor din România și se va deplasa în județul Ialomița pentru a vizita ferma de vaci de lapte a președintelui Asociației Holstein RO, Nicușor Șerban.

Seria întâlnirilor oficiale va fi urmată de un dialog cu cetățenii alături de Corina Crețu, comisar european pentru politică regională, vineri, 14 septembrie 2018, începând cu ora 10.00, la Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca. La dezbatere va lua parte și europarlamentarul clujean Daniel Buda, membru al Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European.

Comisarul european Phil Hogan a mai efectuat o vizită oficială în România în martie 2015. prima sa vizită în calitate de înalt oficial al Comisiei Europene.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu