Creșterea animalelorŞtiri agricole

IMAGINI SFÂȘIETOARE! ASTA E TOT CE-A MAI RĂMAS DUPĂ FOCUL DIN FERMA LUI DAN PETRESCU!

VEZI GALERIA | 5 POZE

Focul a mistuit munca oierului Dan Petrescu și a familiei sale. Crescătorul de ovine a dorit să le asigure mioarelor sale hrana de peste iarnă și a investit 700 de milioane de lei vechi în baloții de paie și în nutreț. Toate au luat foc aseară după ce, așa cum spune oierul, cineva a vrut să se răzbune pe el și i-a pus foc în fermă.

Pe pagina de Facebook a lui Dan Petrescu, fermierul a postat primele imagini cu ceea ce a mai rămas în urma flăcărilor. 10.000 de baloți au ars în întregime, pompierii luptându-se cu flăcările mai bine de 5 ore.

”Așa arată munca noastră după o vară întreagă, după multă trudă, chinuri, speranțe că va fi mai bine…Sper ca cei care au făcut așa ceva să nu aibă liniște și pace, sufletul să le ardă când le-o fi mai bine, iar nouă să ne dea bunul Dumnezeu răbdare și putere să mergem mai departe!”, este mesajul care însoțește pozele de pe profilul de Facebook al oierului argeșean Dan Petrescu și al soției sale, Petruța.

Vă reamintim că ieri seară, în jurul orelor 21, Dan Petrescu din Argeș, cel care alături de alți oieri a protestat recent la Ministerul Agriculturii, a fost anunțat că ferma sa este în flăcări. Pompierii și polițiștii ajunși la fața locului au reușit cu greu să stingă incendiul în care au ars toți baloții cumpărați pentru animale. Din fericire, focul a fost stins înainte să ajungă și la saivanul unde se aflau mioarele. Autoritățile spun că focul a fost pus intenționat, iar Dan Petrescu arată că mâna criminală a așteptat să fie o seară cu vânt pentru a incendia exploatația.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!