Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

Informații despre subvențiile APIA, direct de la funcționarii agenției

Functionari APIA

Informații despre subvențiile Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, direct de la funcționarii instituției. Fermierii pot solicita specialiștilor noutăți despre sumele se se achită în sectorul agricol în cadrul Târgului Indagra, acolo unde APIA va avea un stand dedicat pentru dialogul cu beneficiarii de subvenții agricole.

Conform unhui comunicat de presă remis Agrointeligența – www.agrointel.ro, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură va participa, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, la cea de-a XXIII-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2018 (platforma 12, Stand 10).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele / măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional.

Totodată, vineri, 2 noiembrie, Directorul General al APIA, Adrian Pintea va susține prezentarea cu tema „Sprijinul financiar acordat fermierilor de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură prin măsurile din PNDR gestionate de către Agenție” în cadrul conferinței organizate de AFIR alături de MADR și APIA.

Târgul Internaţional INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!