RECOMANDĂRIŞtiri agricoleUtilaje și tehnologii

ISAGRI a lansat un serviciu unic în România: CONSULTANȚA ADMINISTRATIVĂ ÎN FERME!

Isagri îşi plănuieşte să ajute toate fermele din România printr-un serviciu nou în țara noastră: Consultanţă administrativă în fermă. ​Astfel, orice suprafaţă ar avea ferma ta, nu trebuie să îţi mai faci griji de problemele administrative deoarece Isagri este aici pentru tine.

​Proiectarea acestui concept a pornit de la dorinţa fermierilor din România de a îşi dedica timp meseriei lor din agricultură, fără să mai piardă vremea cu probleme administrative şiprograme complicate de management agricol.

​Având acest scop stabilit, Isagri vine cu soluţia: consultanţi care să ajute fermierii să-şi desfăşoare activitatea administrativă cât mai uşor.

​Acest serviciu garantează mai mult timp, siguranţă şi performanţă în ferme deoarece consultanţii Isagri creazăasolamentul, introduc datele pe cultură/parcelă/ exploataţie, fac diagnosticarea fitosanitară şi de fertilizare, asigură rapoartele pentru autorităţi şi introduc facturile. Toate acestea, printr-un program de management agricol, Geofolia.

​Geofolia este o soluţie software modernă de management agricol şi foarte uşoară prin care fermierii pot fi ajutaţi, de către consultanţii Isagri, să-şi uşureze managementul din fermă. De acum încolo, consilierul fermierului va avea la dispoziţie Geofolia, un instrument eficient, prin care să transmită online analizele de cultură, să anticipeze riscurile şi să consulte trasabilitatea, prin acestea fermierul putând lua cele mai bune decizii pentru anul viitor.

Primul element de care se ocupă echipa Isagri este întocmirea asolamentului. Prin acest serviciu Isagri creează noile campanii, decupează parcelele şi îi oferă fermierului hărţipersonalizate împreună cu istoricul culturilor pe cel puţin 4 ani.

Al doilea element constă în introducerea datelor de care este nevoie pe cultură/ parcelă/ fermă, în funcţie de dată sau de tipul lucrării şi în funcţie de inputul folosit. Consilierul pune la dispoziţie diagnosticarea fitosanitară şi de fertilizare, cât şi de întocmirea plafoanelor de fertilizare. Se pot introduce facturile economice, discount-urile şi costurile indirecte.

​Al treilea element asigură generarea rapoartelor: listă de parcele/ comună/ bloc fizic, tabel asolament plurianual, raport operaţii pe parcelă/ itinerariu tehnic, fişă tehnologică, registrul exploataţiei, caiet de fertilizare, registrul fitosanitar, rapoarte forţă de muncă/ utilaje, costuri de producţie, bon de consum, marje economice şi bilanţ de achiziţii.

Poţi beneficia de toate aceste elemente în ferma ta sunând la unul dintre consultanţii Isagri care te vor ajuta cu ce ai nevoie din Geofolia, chiar dacă eşti pe câmp, acasă sau în vacanţă. 

Câştigă timp în ferma ta printr-un serviciu unic în România !

Serviciu de consultanta in ferme


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!