Creșterea animalelorŞtiri agricole

Dan Petrescu, în război cu mafia pășunilor. Se teme că procesul va fi ”aranjat”

Dan Petrescu despre afacerile cu scrapie la ovine

Primăria Curtea de Argeș a contestat decizia Tribunalului Arges, care i-a dat câștig de cauză oierului Dan Petrescu cu privire la concesionarea pășunilor din localitate. Războiul dintre oierul argeșean și autoritățile locale se va muta în curând la Curtea de Apel Pitești, acolo unde crescătorul de animale nu crede că va avea absolut nicio șansă de câștig.

“Primăria Curtea de Argeș a contestat decizia Tribunalului Argeș. Ne vom întâlni la Curtea de Apel și acolo au ei șmecheria. Aștept să primesc termenul, dar la Curtea de Apel Pitești nu am nicio șansă, eu știu sigur lucrul ăsta pentru că acolo am pierdut mai multe procese. Nu sunt încrezător pentru că știu că acolo e buba, și doctorul veterinat m-a amenințat pe față. I-am făcut o plângere pentru că mi-a încasat niște bani fără să îmi elibereze chitanță, nu a vrut să-mi elibereze chitanță și mi-a spus << poți să te duci la Curtea de Apel că acolo e legiuitorul>> deci, de față cu Poliția m-a amenințat. Să vedem ce se întâmplă, dar oricum le-am spus tuturor, și avocatului, că vreau să merg la Curtea Europeană, nu mă las”, a declarat Dan Petrescu pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro.

Mai mult decât atât, Dan Petrescu susține că nu știe ce să mai creadă având în vedere că anul trecut a pierdut procesul cu pășunea, iar anul acesta, fix pe aceeași problemă, a căștigat: “Pe ăsta l-am căștigat. Culmea este că anul trecut am pierdut unul pe aceeași chestie cu pășunea, aia montană, iar acum l-am căștigat cu pășunea internă, deci cu aceeși problemă. Într-un stat de drept, nu știu care instanțe spun adevărul și care mint până la urmă”.

Oierul din Argeș ne-a mai spus că a mai căștigat și în trecut procese la Tribunalul Argeș, procese pe care ulterior le-a pierdut la Curtea de Apel Pitești.

“Procesele pe care le-am câștigat înainte cu DSVSA-ul, cu ITM-ul, despre acestea domnul prefect de Argeș știa dinainte că le voi pierde la Curtea de Apel pentru că a spus domnul ministru Petre Daea, în direct, că eu am pierdut toate procesele în timpul în care eu pierdusem un singur proces cu primăria. Culmea este că am pierdut procese acum care sunt vizate cu dedicație, a fost clar, dar eu nu mă opresc aici, mă voi duce la Curtea Europeană”, a conchis Dan Petrescu.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!