Ştiri agricole

Balul Fermierilor 2018: Sărbătorim rezultatele din agricultură și lansăm ediția specială “Eroii care hrănesc România la Centenar”

Balul Fermierilor 2018! Grupul Agrointeligența-BTvideo organizează astăzi, miercuri – 12 decembrie 2018, a cincea ediție a celui mai important eveniment media dedicat sectorului agro-alimentar – Balul Fermierilor. Evenimentul va avea loc în această seară la RIN Grand Hotel în București și va include, printre alte momente, lansarea ediției speciale a Almanahului Agrointeligența – Topul Fermierilor: “Eroii care hrănesc România la Centenar”.

“Suntem bucuroși și onorați să putem organiza, iată, a cincea ediție a acestui bal. Facem totul pentru fermierii România și credem că această seară dedicată lor, rezultatelor muncii lor și a priceperii lor, va contribui la consolidarea reprezentării intereselor acestui sector esențial pentru economia națională. Avem invitați de calibru atât din rândul fermierilor și reprezentanților industriei alimentare, cât și manageri din agribusiness, politicieni sau lideri din mediul asociativ. Forța fermierilor se va vedea în această seară. Este o sărbătoare, fără doar și poate, dar este și o întâlnire de lucru și de reprezentare, care va pune bazele multor momente importante ce se vor petrece în 2019. Este un an important și suntem aici pentru a-i sprijini pe fermieri”, a spus Vlad Macovei, fondator Agrointeligența.

Balul Fermierilor ediția 2018 va avea trei părți: în prima parte vor exista prezentări ale partenerilor din zona de produse și servicii pentru agricultură despre noutățile anului 2019 pentru fermieri, în partea a doua fermierii dar și autoritățile vor avea ocazia să prezinte cele mai importante mesaje privind provocările și oportunitățile momentului, iar ultima parte va conține un program artistic – un recital de zile mari cu membrii grupului Divertis care au pregătit un show umoristic special pentru fermieri, precum și un concert al trupei Provincialii.

“Se întâmplă lucruri importante în agricultură și suntem aici pentru a vorbi despre asta. Am arătat că cel mai important mijloc de comunicare în acest sector este conținutul video distribuit digital și astăzi vom vedea, încă o dată, care sunt rezultatele partenerilor noștri, care au construit campanii de succes împreună cu Grupul Agrointeligența-BTvideo. Îi salut pe fermieri și le transmit să conteze pe noi, ca de fiecare dată”, a spus Cristian Niță, fondator Btvideo.

Balul Fermierilor va fi transmis în direct pe pagina de Facebook Agrointeligența și pe www.agrointel.ro după orele 19.00.

Banner Balul Fermierilor 2018

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!