RECOMANDĂRIViaţa la ţară

Forumul AGRICULTURA DE PRECIZIE: Fermierii care au câștigat o invitație la evenimentul dedicat fermelor ”smart”

Lista cu fermierii care au câștigat o invitație gratuită pentru a participa la Forumul ”Agricultura de precizie”. Ediția a treia a evenimentului anual organizat de TMT PR va avea loc miercurea viitoare, pe 27 februarie, în București,

Împreună cu Agrointeligența –  AGROINTEL.RO, organizatorii evenimentului au decis ca toți fermierii care au răspuns la întrebarea ”Ce aplicație/soft folosești în ferma ta?” să beneficieze de acces full la agri-show-ul și dezbaterea dedicată celor mai noi soluții pentru exploatații agricole.

Iată lista fermierilor câștigători

Înscriși pe Facebook:
Ioan Cristea
Mihai Roman
Iulian Ștefan
Irinel Roman
Bogdan Dorobanțu
Daniel Roman
Ionuț Boboc
Ovidiu Anghel
Răzvan Alex
Mariana Crețu
Silviu Răzvan Necula
Antiope Farm
Traian Munteanu
Nae Năstase
Nicu Smarandache
Mihaela Andrici
Constantin Talaba
Cristi Mărgăritescu
Aurel Crețu
Mihai Costea
Sorin Tiberiu Hațegan

Înscriși prin e-mail:
Nicușor Năstase
Tudor Cocoranu
Ioan Vornicu
Victoraș Șchiaua
Bogdan Lupu
Gelu Ștefan
Tudorel Popa

Cea de-a treia ediție a Forumului ”Agricultura de precizie” reprezintă cel mai bun prilej de a afla care sunt noutățile care cresc randamentul fermei, dar și ocazia de a intra în dialog direct cu cei mai mari specialiști din domeniul agriculturii inteligente.

Digitalizarea industriilor reprezintă o prioritate la nivelul UE, cu atât mai mult, în cazul agriculturii pentru care se discută finanțări speciale în noua Politică Agricolă Comună 2021 – 2027. De asemenea și pentru România în cadrul președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, modernizarea sectorului agricol prin digitalizare a fost declarată ca pilon prioritar.

AGRICULTURA DE PRECIZIE este unica platformă de lucru și discuții din România dedicată agriculturii de precizie. Evenimentul propune o agendă completă, ce va include Conferință, AgTech Show și Business Cocktail:
➡ în cadrul conferinței, vor fi dezbătute beneficiile aplicării tehnologiei în agricultură, oferind totodată și exemple practice din sectorul vegetal, horticol și zootehnic;
➡ expoziția va reuni furnizori de soluții și servicii dedicate tehnologizării și dezvoltării fermelor;
➡ seara se va încheia cu socializare între cei peste 150 de participanți și o festivitate de premiere a unor fermieri români vizionari, aplicatori ai tehnologiilor de precizie.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agrointeligența și în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR), Uniunea Naţională de Ramură a Cooperativelor din Sectorul Vegetal, Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România (ANTPAR), Holstein România, CCIFER – Camera de Comerț Română Franceză și Ambasada Olandei în România.

Detalii complete despre de program, vorbitori și înregistrare sunt disponibile pe www.conferinte.tmtpr.ro/agricultura-de-precizie.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!