• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Forumul AGRICULTURA DE PRECIZIE: Fermierii care au câștigat o invitație la evenimentul dedicat fermelor ”smart”

  Oana Timar Oana Timar -

  Lista cu fermierii care au câștigat o invitație gratuită pentru a participa la Forumul ”Agricultura de precizie”. Ediția a treia a evenimentului anual organizat de TMT PR va avea loc miercurea viitoare, pe 27 februarie, în București,

  Împreună cu Agrointeligența –  AGROINTEL.RO, organizatorii evenimentului au decis ca toți fermierii care au răspuns la întrebarea ”Ce aplicație/soft folosești în ferma ta?” să beneficieze de acces full la agri-show-ul și dezbaterea dedicată celor mai noi soluții pentru exploatații agricole.

  Iată lista fermierilor câștigători

  Înscriși pe Facebook:
  Ioan Cristea
  Mihai Roman
  Iulian Ștefan
  Irinel Roman
  Bogdan Dorobanțu
  Daniel Roman
  Ionuț Boboc
  Ovidiu Anghel
  Răzvan Alex
  Mariana Crețu
  Silviu Răzvan Necula
  Antiope Farm
  Traian Munteanu
  Nae Năstase
  Nicu Smarandache
  Mihaela Andrici
  Constantin Talaba
  Cristi Mărgăritescu
  Aurel Crețu
  Mihai Costea
  Sorin Tiberiu Hațegan

  Înscriși prin e-mail:
  Nicușor Năstase
  Tudor Cocoranu
  Ioan Vornicu
  Victoraș Șchiaua
  Bogdan Lupu
  Gelu Ștefan
  Tudorel Popa

  Cea de-a treia ediție a Forumului ”Agricultura de precizie” reprezintă cel mai bun prilej de a afla care sunt noutățile care cresc randamentul fermei, dar și ocazia de a intra în dialog direct cu cei mai mari specialiști din domeniul agriculturii inteligente.

  Digitalizarea industriilor reprezintă o prioritate la nivelul UE, cu atât mai mult, în cazul agriculturii pentru care se discută finanțări speciale în noua Politică Agricolă Comună 2021 – 2027. De asemenea și pentru România în cadrul președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, modernizarea sectorului agricol prin digitalizare a fost declarată ca pilon prioritar.

  AGRICULTURA DE PRECIZIE este unica platformă de lucru și discuții din România dedicată agriculturii de precizie. Evenimentul propune o agendă completă, ce va include Conferință, AgTech Show și Business Cocktail:
  ➡ în cadrul conferinței, vor fi dezbătute beneficiile aplicării tehnologiei în agricultură, oferind totodată și exemple practice din sectorul vegetal, horticol și zootehnic;
  ➡ expoziția va reuni furnizori de soluții și servicii dedicate tehnologizării și dezvoltării fermelor;
  ➡ seara se va încheia cu socializare între cei peste 150 de participanți și o festivitate de premiere a unor fermieri români vizionari, aplicatori ai tehnologiilor de precizie.

  Evenimentul este organizat cu sprijinul Agrointeligența și în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR), Uniunea Naţională de Ramură a Cooperativelor din Sectorul Vegetal, Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România (ANTPAR), Holstein România, CCIFER – Camera de Comerț Română Franceză și Ambasada Olandei în România.

  Detalii complete despre de program, vorbitori și înregistrare sunt disponibile pe www.conferinte.tmtpr.ro/agricultura-de-precizie.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Cele 14 obiective asumate de Corteva Agriscience pentru a crește sustenabilitatea agricolă până în 2030 Când și cum se face fertilizarea foliară de primăvară la culturile de grâu și orz FURIOUS, PATRICIA ȘI FAUSTO – trei hibrizi RWA de floarea-soarelui pentru toți fermierii!

  Ultimele știri

  TRANSMISIE VIDEO: Ziua Câmpului SAATEN UNION și RAPOOL din platforma de la Drajna Anunțul de astăzi al APIA despre subvențiile în avans ale fermierilor! CALCULATOR subvenții pentru credite! Simulator pentru fermierii care vor să obțină PLATA APIA ÎN AVANS!

  Căutare în articole