Ştiri agricoleTractoare și combine

TRACTOARE FURATE. Rețeaua de hoți acționa ÎN FERME PE TIMP DE NOAPTE

Tractoare furate pe timp de noapte din fermele agricultorilor italieni și apoi aduse și vândute în România. Poliția italiană a destructurat un grup compus din cinci cetățeni români specializați în furtul de tractoare și alte utilaje agricole. Cei cinci infractori aduceau în România tractoarele furate din centrul Italiei și le vindeau fermierilor fără ca aceștia să bănuiască de unde provin.

Patru din cei cinci indivizi au fost deja arestați de poliția italiană, ieri, miercuri – 20 februarie, în urma unui raid efectuat la Roma, acolo unde își au domiciliul românii. Cel de-al cincilea, care tocmai sosise din România cu o semiremorcă în care ar fi trebuit să încarce alte vechicule furate este cercetat în stare de libertate, scrie rotalianul.com.

Hoții acționau în timpul nopții, după ce în prealabil analizau foarte bine locul de unde urmau să fure utilajele. Pentru a avea cu ce să transporte bunurile furate, ei trebuiau ca mai întâi să fure un camion articulat.

Întreaga anchetă a scos la iveală peste 10 furturi comise de cei cinci români. Poliția din Italia a reușit însă să recupereze mai multe autovehicule care urmau să fie transportate în România pentru a fi vândute.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!